Durlinger

Durlinger heeft schoenenwinkels in Gelderland, Brabant en Limburg. U kunt er terecht voor zowel dames- als heren- en kinderschoenen. Naast de fysieke winkels heeft Durlinger ook een uitgebreide webshop, waar de gehele collectie verkrijgbaar is. De winkel verkoopt artikelen van een keur aan internationaal gerenommeerde merken. Hierbij kunt u denken aan onder andere Ara, Converse, Ecco, Gabor, Skechers, Tamaris, Timberland en Vans. De schoenen worden stuk voor stuk gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De medewerkers van Durlinger Schoenen zijn experts in hun vak en staan garant voor gedegen advies en service. Koopt u uw schoenen online? Dan worden deze gratis naar u verzonden, inclusief een halfjaar garantie.

Keuze uit schoenen van zestig verschillende merken

Durlinger Schoenen werd in 1881 opgericht en staat sinds toen al bekend om zijn verkoop van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige merkschoenen. Durlinger beschikt over een geheel eigen inkoopafdeling die er altijd voor weet te zorgen dat u uit een moderne en regelmatig wisselende collectie kunt kiezen. Inmiddels bestaat de collectie van deze schoenenwinkel uit meer dan zestig verschillende merken. Het familiebedrijf Durlinger Schoenen maakt een doorlopende groei door en maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Durlinger Shoetime Groep. Bij elke aankoop spaart u voor toekomstige korting. Heeft u een saldo van vijftien euro opgebouwd, dan kunt u deze inwisselen.

Contact met Durlinger

Durlinger Schoenen staat garant voor kwaliteit én service. Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een artikel of het schoenenbedrijf zelf? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice middels 088 1233077. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar. Indien u hier de voorkeur aan geeft, kunt u uw vraag ook middels e-mail versturen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Durlinger’s Schoenbedrijf B.V., Industrieterrein Panningen 109, 5981 NC Panningen (postadres: Postbus 7103, 5980 AC Panningen)
E-mail: info@durlinger.com
Website: https://www.durlinger.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Durlingerschoenen
Instagram: https://www.instagram.com/durlingerschoenen/

1 gedachte over “Durlinger”

  1. Ben een trouwe klant, samen met mijn man koop ik hier geregeld nieuwe schoenen. Leuke collecties.

  2. Ik heb hier prachtige schoenen gekocht, service in de winkel viel me tegen toen er een productiefout was… maar uit eindelijk via de klantenservice goed opgelost!

Plaats een reactie