Duifhuizen

Duifhuizen is een verkoper van koffers en tassen en mag zich al sinds 1953 specialist op dit gebied noemen. Duifhuizen biedt u een ruim en gevarieerd aanbod aan artikelen die elk gekenmerkt worden door hun hoge kwaliteit. Bij Duifhuizen bent u aan het juiste adres voor allerhande artikelen. Zo vindt u er tassen, koffers, reistassen, laptoptassen, schooltassen, rugtassen, portemonnees en andere accessoires zoals paraplu’s, toilettassen, kofferwegers, beautycases, laptophoezen en meer. Naast kwaliteit draagt Duifhuizen ook persoonlijk contact en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Op deze manier streeft de tassenspecialist ernaar iedereen te laten slagen in zijn zoektocht.

Duifhuizen van zijn oprichting tot nu

Duifhuizen zag in 1953 het levenslicht, toen de winkel in Oud-Beijerland werd opgericht door de heer A. Duifhuizen. Van beroep was hij lederbewerker en toentertijd werden er door diezelfde eigenaar nog veel producten handgemaakt. Niet lang na de oprichting van de zaak traden ook zijn vier zoons toe en werden er niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in de provincies Gelderland en Zeeland winkels geopend. In 2012 werd de webshop gelanceerd, om de klant zo nog beter van dienst te zijn. Alle artikelen in de webshop zijn voorzien van duidelijke foto’s en omschrijvingen.

Contact met Duifhuizen

Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Neemt u dan contact op met de klantenservice. Telefonisch kan dit door op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar 0186 643 656 te bellen. Gebruikmaken van de live chat behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan op werkdagen tussen 10.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00. Whatsappen naar 06 83665328 is eveneens mogelijk. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Duifhuizen e-shop B.V., Willem Beukelszstraat 13, 3261 LV Oud-Beijerland
(postadres: Postbus 1218, 3260 AE Oud-Beijerland)
E-mail: klantenservice@duifhuizen.nl
Website: https://www.duifhuizen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/duifhuizen.nl
Instagram: https://www.instagram.com/duifhuizennl/#

1 gedachte over “Duifhuizen”

  1. Nette zaak, hier kun je goede koffers en tassen kopen. Deskundig personeel.

Plaats een reactie