DrDetoxBox

Verantwoord leven doet u door gezond te eten, voldoende water te drinken, voor een goede nachtrust te zorgen en te bewegen. Maar ook detoxen draagt hieraan bij. Detoxen betekent ‘ontgiften’ en staat voor het reinigen van het lichaam door alleen gezonde voedingsstoffen in te nemen. Detoxen met een sapkuur is hier uitermate geschikt voor en heeft een dubbele werking: sappen bevatten weinig calorieën en helpen u zo ook op een gezonde manier af te vallen. Met de DrDetoxBox haalt u pure, verse en koudgeperste sappen en powershots in huis. Al meer dan tienduizend klanten gingen u voor. DrDetoxBox levert ook aan klanten in diverse andere landen.

Sapkuren, sixpacks sappen en shot boxes

Bij DrDetoxBox heeft u de keuze uit acht verschillende boxen. Er bestaan vier verschillende sapkuren en vier groentesapkuren met een duur van één, drie, vijf of zeven dagen. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om het detoxen eens een dagje uit te proberen. Een sapkuur bestaat uit zes sappen en drie shots per dag, die elk genummerd zijn op volgorde en tijdstip van inname. Naast de complete boxen zijn bij DrDetoxBox ook sixpacks met sapjes verkrijgbaar, net als shot boxes die twaalf sapjes bevatten. De sappen zijn verkrijgbaar in onder andere de smaken granaatappel, gember, kurkuma, citroen, biet, wortel, spinazie en natuurlijk ook combinaties.

Contact met DrDetoxBox

Heeft u een vraag? DrDetoxBox beantwoordt deze graag. DrDetoxBox is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 020 2622126. Op werkdagen kunt u de medewerkers van de klantenservice tot 22.00 bereiken en in het weekend tot 19.00. Tevens kunt u een Whatsapp gesprek starten met 06 11208719. De medewerkers van de klantenservice streven ernaar binnen zes uur op uw vraag, klacht of opmerking te reageren.

Overige contactmogelijkheden

Adres: DrDetoxBox B.V., Amsterdamseweg 511, 1181 BS Amstelveen
E-mail: detox@drdetoxbox.com
Website: https://www.drdetoxbox.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DrDetoxBox/
Instagram: https://www.instagram.com/drdetoxbox/

1 gedachte over “DrDetoxBox”

  1. Heb dit geprobeerd! Samen met mijn partner. De sapjes zijn soms lekker en soms erg vies. Maar het heeft wel echt geholpen. Voel mij energieker.

  2. Ik was eerst sceptisch over het bedrijf, maar heb toch de gok genomen. En ik moet zeggen, ik ben niet ontevreden!

Plaats een reactie