Domino’s

Domino’s is een bezorg- en afhaalketen met een assortiment dat voornamelijk uit pizza’s bestaat, maar waaraan de laatste jaren ook zaken als kip en andere bijgerechten aan zijn toegevoegd. Domino’s is een van oorsprong Amerikaanse keten die al in 1960 werd opgericht door twee broers uit Michigan. De keten groeide razendsnel en heeft anno nu vestigingen in alle Amerikaanse staten, maar ook in meer dan zestig andere landen. Sinds twintig jaar is Domino’s ook actief in de Benelux. In totaal bestaan er wereldwijd maar liefst 10.000 vestigingen, waarvan zich er driehonderd in Nederland bevinden.

Van voor- tot nagerecht

Bij Domino’s hoeft u niet te vrezen dat u geen pizza naar uw smaak zult vinden. De keten voert een ruim aanbod. Pizza’s zijn tevens glutenvrij, vegetarisch en veganistisch te verkrijgen. Heeft u zin in iets anders, dan kiest u uit de diverse sandwiches en bijgerechten als knoflookbrood en kipsnacks. U kunt het geheel afmaken met typisch Amerikaanse desserts zoals chocolate chip cookies en chocolade lavacake. Vanwege het steeds verder uitgebreide assortiment besloot Domino’s zijn naam te veranderen. Waar de keten tot 2012 als Domino’s Pizza door het leven ging, is dat laatste woord nu verdwenen.

Contact met Domino’s

Domino’s streeft ernaar u een optimale eetervaring te bieden. Mocht dat desondanks niet lukken, of wenst u contact met een medewerker vanwege een vraag of een algemene opmerking, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de foodketen. U maakt hiervoor gebruik van het telefoonnummer 088 6290100. De helpdesk is op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 gesloten. Tevens is het mogelijk het feedbackformulier op de klantenservicepagina van de website in te vullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Domino’s Pizza Nederland, Postbus 3, 3431 AA Nieuwegein (bezoekadres: Defensiedok 4, 3433 KL Nieuwegein)
E-mail: onbekend
Website: https://www.dominos.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Dominospizzanl/
Instagram: https://www.instagram.com/dominos_nl/

4 gedachten over “Domino’s”

 1. Beste,

  Vandaag een pizza besteld bij de vestiging zwolle Zuid.

  Ik ben ontzettend verbaasd over de werk omstandigheden van u personeel..
  Alle medewerkers waren bezweet en terecht. Buiten was het koeler dan binnen…buiten was het vandaag 31 graden en dit was vele malen hoger binnen. De medewerkers werken natuurlijk met hete ovens dus dat is ook al heet maar dan geen enkele airco of verkoeling.. ik vind het vervelend om te zien dat een gemotiveerd hard staat te werken voor u en hun salaris onder deze werkomstandigheden.

  Daarnaast is het natuurlijk ook niet heel hygiënisch als iedereen zo bezweet staat te werken.

  Ik hoop dat u hier wat aan kunt verbeteren ten behoeve van uw personeel die ondanks deze situatie gemotiveerd en met passie aan het werk is.

  Compliment naar het team en zeker een verbeterpunt van de vestiging.

 2. Wat fijn dat Domino’s uit Italië weggaat. De producten die er worden aangeboden hebben niet te maken met goede pizza’s.
  Ik hoop dat Domino’s ook uit Nederland verdwijnt. Echte pizza’s kunnen Italianen echt goed maken.
  Die zijn genoeg er in Nederland.

 3. Geweldig pizzazaak! Mooie aanbiedingen haha altijd het internet afspeuren voor aanbiedingen.

 4. Altijd snel bezorgd! Ze hebben geweldige acties zoals 2e pizza voor een euro! Heerlijk!!

Plaats een reactie