Dolfinarium

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, waar iedereen een onvergetelijke dag kan beleven. Of u nu een gezellig gezinsuitje wilt plannen of op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, in het Dolfinarium lukt het. De zeezoogdieren weten op elke bezoeker, ongeacht zijn of haar leeftijd, indruk te maken. Behalve het bezoeken van de dierenverblijven is het ook mogelijk om voorstellingen te bekijken. Zo kunt u dieren als dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden nog eens extra goed bekijken. De medewerkers geven u uitgebreide informatie. Het Dolfinarium is er niet alleen voor plezier, maar staat ook voor dierenwelzijn. Dit heeft de hoogste prioriteit. Het Dolfinarium is ook nauw betrokken bij onderzoeken om zo kennisvermeerdering te realiseren.

Van persoonlijke verzameling tot grootste zeezoogdierenpark van Europa

Het Dolfinarium begon in de jaren vijftig eigenlijk omdat een verzameling zee(zoog)dieren van twee broers in Harderwijk ietwat uit de hand was gelopen. Zij besloten in eerste instantie een bassin te bouwen, die zij in 1955 openstelden voor publiek. Vandaag de dag is het Dolfinarium nog steeds de enige plek binnen Nederland waar u dolfijnen kunt ontmoeten. De oprichters hadden niet enkel vermaak van het publiek voor ogen, maar stelden zich ook als doel ditzelfde publiek respect te laten ontwikkelen voor deze bijzondere dieren. Vandaag de dag mag het Dolfinarium ook rekenen op regelmatig bezoek van buitenlandse geïnteresseerden.

Contact met het Dolfinarium

Heeft u een tip voor het Dolfinarium of wilt u een vraag stellen aan een van de medewerkers? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0341 467467. De klantenservice is zowel op werkdagen als in de weekenden tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar. Geeft u de voorkeur aan een andere manier van communiceren, dan kunt u ook een e-mail versturen. Deze zal door de medewerkers zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dolfinarium, Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB Harderwijk
E-mail: info@dolfinarium.nl
Website: https://www.dolfinarium.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Dolfinarium/
Instagram: https://www.instagram.com/dolfinarium_nl/

3 gedachten over “Dolfinarium”

  1. Super leuke dag gehad met de kids. Blijven indrukwekkende dieren en geweldig om ze van zo dichtbij te zien. X Lisa

  2. Super leuke dag gehad met de kids. Blijven indrukwekkende dieren en geweldig om ze van zo dichtbij te zien. X Lisa

  3. Wij kwamen hier vroeger heel vaak! Het is veel veranderd maar het is nog steeds super om heen te gaan.

Plaats een reactie