Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vindt u alles op het gebied van wonen, koken, tuinieren en de badkamer. Dille & Kamille staat voor kwalitatief hoogwaardige artikelen van zoveel mogelijk natuurlijke eenvoud. In deze winkel maakt u milieubewuste én originele keuzes. Voor uzelf, maar ook voor anderen. U slaagt er niet alleen voor uzelf, maar vindt er ook leuke cadeaus om anderen mee te verrassen. Dille & Kamille heeft oog voor de natuur. Zo helpt de winkel u zo zin mogelijk plastic de keuken binnen te halen. Bij sommige filialen kunt u zelfs schoonmaakmiddel tappen en met uw favoriete geur personaliseren, als alternatief op plastic wegwerpflessen. Inmiddels telt Dille & Kamille 35 winkels in Nederland in België. In 2010 werd de webshop geopend.

Natuurlijke eenvoud: een concept dat al tientallen jaren standhoudt

De eerste Dille & Kamille winkel werd in de eerste helft van de jaren zeventig in een werfkelder aan de Utrechtse grachten geopend. De winkel bood een bijzondere combinatie van producten. Producten die indruisten tegen de toen heersende trend van uniforme winkelketens. Al vanaf het prille begin is plastic bij Dille & Kamille uit den boze. Alle producten werden van natuurlijk materiaal vervaardigd. Ondanks economische crises en alsmaar veranderende denkbeelden heeft de winkel altijd stand weten te houden. Sterker nog, Dille & Kamille bloeit nu als nooit tevoren.

Contact met Dille & Kamille

Dille & Kamille streeft ernaar u de meest bijzondere producten van hoogwaardige natuurlijke kwaliteit te bieden. Heeft u ondanks dat een klacht, of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen of een tip geven? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice middels 020 2382160. De klantenservice is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar. Belt u vanuit België? Maakt u dan gebruik van het telefoonnummer 03/226 2662.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dille & Kamille B.V., Stromarkt 37, 1012 SW Amsterdam
E-mail: klantenservice@dille-kamille.com
Website: https://www.dille-kamille.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DilleenKamille/
Instagram: https://www.instagram.com/dilleenkamille/

0 gedachten over “Dille & Kamille”

  1. Super leuke winkel, ben al een hele tijd fan! Nu gaan ze hier in de buurt in Leeuwarden ook 1 openen. Top winkel.

Plaats een reactie