Coppens Warenhuis

Vrijwel alles op het gebied van wonen, huishouden, vrije tijd, tuin en speelgoed, dat is wat u bij Coppens Warenhuis in het Brabantse Volkel vindt. Met zijn brede assortiment en uitstekende klantenservice is de winkel al bijna vijftig jaar een begrip. Behalve voor de genoemde categorieën bent u er ook voor feestartikelen aan het juiste adres. Zo vindt u er in het begin van het jaar een zeer ruim assortiment aan carnavalskleding en -artikelen en aan het eind van de decembermaand vele soorten vuurwerk. In het voorjaar en de zomer lukt het u zeker om hier te slagen voor een comfortabele en aantrekkelijk geprijsde set tuinmeubilair.

Tienduizend vierkante meter aan artikelen

Coppens Warenhuis begon aanvankelijk als antiek- en curiosawinkel, maar voegde daar al vrij gauw de luxe huishoudartikelen aan toe. Coppens Warenhuis groeide binnen korte tijd uit tot een zelfstandig warenhuis van aanzienlijke omvang. Vandaag de dag beslaat de winkel in Volkel maar liefst tienduizend vierkante meter en zijn op de website alle artikelen verkrijgbaar. Het warenhuis weet de prijzen laag te houden door zelf rechtstreeks in te kopen. Bovendien spaart u met uw aankopen punten die op uw persoonlijke tegoed worden bijgeschreven. Deze kunt u jaarlijks tussen half september en half oktober verzilveren. Honderd punten hebben een waarde van één euro.

Contact met Coppens Warenhuis

Service en klanttevredenheid staan bij Coppens Warenhuis voorop. Mocht u desondanks een klacht hebben, of heeft u eenvoudigweg een vraag of opmerking over een product of het bedrijf zelf, dan kunt u middels het telefoonnummer 0413 272914 contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zijn van dinsdag tot en met zondag tussen 09.00 en 17.30 bereikbaar, op vrijdag tussen 09.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Op zondag en maandag is het warenhuis gesloten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Coppens Warenhuis, Lagenheuvelstraat 11, 5408 RJ Volkel
E-mail: info@coppenswarenhuis.nl
Website: www.coppenswarenhuis.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Coppenswarenhuis/

Plaats een reactie