Coop

Coop is een supermarkt met een geschiedenis van al ruim 125 jaar. De eerste levensmiddelenwinkels werden in 1891 geopend, toen fabrieksarbeiders uit onvrede met de lage lonen en de hoge prijzen van producten in opstand kwamen. In de kleine levensmiddelenwinkels werden producten aan leden tegen gunstigere prijzen verkocht. Doordat steeds meer winkels gingen fuseren, ontstonden er langzaam maar zeker ook regionale coöperaties. In de jaren zestig moesten de kleine winkeliers hun krachten bundelen om steviger te blijven staan. Zo werd de Coop supermarkt gevormd zoals wij deze in zijn huidige vorm kennen. Tot op heden is Coop nog steeds die supermarkt met oog voor mens en maatschappij.

Van A-merken tot producten van lokale ondernemers

Duurzaamheid is voor Coop van groot belang. De supermarkt staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame relaties met klanten, werknemers, leveranciers en andere betrokkenen. Omdat onder andere lokale betrokkenheid en een duurzame levensstijl pijlers zijn van deze supermarkt, vindt u behalve het huismerk G’woon en de standaard A-merken ook producten van zelfstandige ondernemers. Inmiddels heeft Coop bijna 320 winkels, verspreid over heel Nederland. Dit zijn zowel filialen als supermarkten die door zelfstandig ondernemers worden aangestuurd. Het online bestellen van uw boodschappen is bij Coop sinds 2017 mogelijk.

Contact met Coop

Heeft u een vraag, klacht of opmerking betreffende een filiaal? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met de eigenaar op manager van de betreffende winkel. Er is geen algemeen telefoonnummer beschikbaar waarmee u contact op kunt nemen met de algemene klantenservice. Voor vragen of klachten over producten kunt u rechtstreeks contact opnemen met de producent. Een gratis telefoonnummer is doorgaans op de productverpakking te vinden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Servicekantoor Coop, Postbus 87, 6880 JM Velp (bezoekadres: Markweg 8, 6883 JM Velp)
E-mail: onbekend
Website: www.coop.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/CoopSupermarkten
Twitter: https://twitter.com/mijncoop

2 gedachten over “Coop”

  1. Je kunt geen contact via de mail krijgen. Ik heb een klacht omtrent een artikel.
    Vandaag wil ik via de winkel in oudenbosch excellent koffie kopen is het al op en er komt geen nieuwe meer binnen. Op dinsdag,nou dat schiet lekker op. Mogen ze wel reclame maken dat het binnen 2 uur weg is. Dan is er wel veel binnen gekomen!!!

  2. Ik heb een klacht. De kassabon heeft te kleine letters. Het mankeert mij niet aande ogen, maar de bon is heel slecht te lezen. Is daar iets aan te doe? Zou prettig zijn.

Plaats een reactie