Aldi

Aldi is een van oorsprong Duits supermarktconcern dat ook al vele tientallen jaren vestigingen heeft in heel Nederland. In Nederland vind je zo’n 500 winkels van Aldi en het bedrijf is daarnaast in nog acht andere Europese landen actief. Het belangrijkste handelsmerk van Aldi is om de dagelijkse boodschappen goedkoper te kunnen leveren dan de grote supermarkten. Om dit doel te bereiken verkoopt Aldi niet of nauwelijks A-merken maar uitsluitend merken die in de meeste gevallen alleen bij deze supermarkt verkrijgbaar zijn. Om aantrekkelijker te zijn voor de klanten heeft Aldi ook een assortiment aanbiedingen waaronder elektrische apparaten en gebruiksartikelen die normaal niet in het standaard assortiment zitten.

Vernieuwing

Om zijn positie op de markt voor supermarkten te behouden vernieuwt Aldi steeds zijn producten en ook de winkels. In 2018 is een vernieuwingsoperatie van bestaande winkels in volle gang. Er komt meer aandacht voor verse en duurzame producten omdat de klanten hier prijs op stellen. Steeds meer mensen kopen en kiezen bewust voor duurzame producten die gezonder zijn en die ook beter zijn voor bijvoorbeeld dierenwelzijn. Aldi speelt hier op in door het assortiment voortdurend te monitoren en waar nodig te herzien. Het streven van Aldi is om zijn positie op de markt voor goedkope levensmiddelen te behouden en daarmee een alternatief te bieden voor A-merken.

Contactmogelijkheden

De klantenservice van de Aldi is telefonisch niet bereikbaar. Op de website is geen telefoonnummer te vinden waar u met vragen of klachten over producten of diensten terecht kunt. Aldi kiest ervoor om alle klantcontacten uitsluitend via het contactformulier op de website te laten verlopen. Je kunt wel een bericht achterlaten op de Facebookpagina van Aldi of via het Twitteraccount.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Pascalweg 21, BE Culemborg

e-mail: Er is geen mailadres bekend, u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website

Facebook: https://www.facebook.com/ALDI-Nederland-1652450291748655/

Twitter: https://twitter.com/aldi

Website: www.aldi.nl

23 gedachten over “Aldi”

 1. Geachte heer mevrouw,
  Op Dinsdag 31-01-2023 tijdstip 14:45 uur stonden wij op het parkeerterrein in Woudenberg, mijn vrouw zag een nogal raar type uit de Aldi lopen, op gegeven moment haalde hij uit zijn broek pijpen allerlei arm artikelen, ook uit zijn broek zakken diverse boodschappen, onmiddellijk weer terug naar de winkel, verzocht om de bedrijfsleider, deze was er niet!!!! in de winkel stond een dame de zuivel schap te vullen, op de vraag waar is de bedrijfsleider !!! ja dat ben ik (????) dus informeerde ik haat omtrent de bevindingen van mijn vrouw, terstond liep zij naar de kassa waar de persoon langs was geweest om te betalen???????? en liep ik weg uit de zaak.
  Mijn verbazing is groot, twee mensen in een zaak, en geen contole en geen overzicht van personeel!!!! is er niet????? twee dames notabenen in een zaak, onverantwoord.
  Hoor graag van u een reactie via de mail.

  Met vriendelijke groet,
  R. de Klonia.

 2. Vandaag boodschappen gedaan bij de Aldi Amerikaansestraatweg Utrecht Ik koop daar oa een blik perziken ter waarde van 1.99 euro. Nu ben ik thuis en heb ik 2.49 euro betaald. En er staat niet een blik perziken op de bon maar… Gourmet Perziken en Pe…volgens mij is dit wat anders en staat het niet goed in jullie systeem Vriendelijke groet, Ineke van Buuren

 3. Aldi Luchthavenlei weigert om dames pantoffels gekocht op 03/01/2023 terug te nemen omdat deze vanaf de eerste dag reeds kapot gingen. Het betreft gebreide hoge pantoffels gevoerd met wol. Ben hier over NIET tevreden!

Plaats een reactie