Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis is er voor mensen. Of het nu gaat om het regelen van zorg of het betalen van zorg. Het Zilveren Kruis zet zich iedere dag in voor de gezondheid van haar klanten. Dit doen ze door het helpen en regelen van passende zorg. Voor iedere klant is er een persoonlijke passende zorg. Daarnaast helpt het Zilveren Kruis ook door Nederland te motiveren om te werken aan een betere algemene gezondheid. Door de gezondheid te verbeteren is er namelijk minder zorg nodig en dat is natuurlijk wat iedere wil. Een gezond en goed leven.

Een vitaal leven met het Zilveren Kruis

Jouw gezondheid is het belangrijkste wat er is. En daar zet Zilveren Kruis zich dagelijks voor in. Dit doen ze door oplossingen te bieden zodat meer mensen beter worden. Daarnaast bieden ze ook oplossingen zodat meer mensen gezond blijven. En ze zetten zich in om het leven van zieken beter te maken. Het Zilveren Kruis helpt graag op het gebied van vitaliteit.

Contact met Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis vindt het erg belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor haar klanten. Heb je vragen, opmerkingen of wensen? Bel dan gerust naar 071-7510052. De medewerkers kunnen al je vragen beantwoorden op werkdagen van 08.00 en 21.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00. In deze kantooruren kun je ook online je vraag stellen via de chat. De klantenservice zit ook klaar op Facebook en Twitter voor het beantwoorden van jouw wensen. Op werkdagen kan dit tussen 08.00 en 22.00. Op zaterdag van 09.30 en 17.00 en op zondag tussen 13.30 en 22.00. Binnen twee uur kun je een antwoord verwachten van de klantenservice.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Zilveren Kruis, Dellaertweg 1, 2316 WZ Leiden
E-mail: onbekend
Website: https://www.zilverenkruis.nl/consumenten
Facebook: https://www.facebook.com/zilverenkruis/
Instagram: https://www.instagram.com/zilverenkruis/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/zilverenkruis

3 gedachten over “Zilveren Kruis”

 1. ik wil graag met u mailen want mijn gsm is gestolen. ik wil graag een nieuw .lidmaatschapkaart

 2. Beste lezer, ik probeer een spam mail naar u te sturen met n betalingsachterstand, ik denk dat dit voor u belangrijk kan zijn, maar ik kan geen mailadres vinden van het zilveren kruis,
  Kunt u mij deze mailen, dan kan ik de spam doorsturen,
  Met vriendelijke groet,
  Helma Smits

 3. Zeer slecht en belachelijk dat u de kosten niet vooraf vermeld!

  Zou u 0 sterren beoordeling willen geven maar dit gaat niet kan alleen maar 1 ster aanvinken

  Oplichters

Plaats een reactie