Interpolis

Interpolis klantenservice

Interpolis wil impact maken op de levens van mensen. Dit doen ze door mensen zelfredzaam te maken. Zo kunnen ze vanuit eigen kracht hun eigen leven vormgeven en plannen. Daarbij is voorkomen beter dan verzekeren. Daarom helpt Interpolis bijdragen aan het oplossen van maatschappelijk problemen. Denk aan oplossingen op het verkeer van Nederland veiliger te maken of de mentale gezondheid van jonge mensen te verbeteren.

Glashelder

Interpolis is een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van heel Nederland. In de jaren 90 introduceerde Interpolis al de slogan ´Glashelder´. Deze belofte ging over de verzekeringen minder complex te maken. Interpolis gelooft namelijk dat minder complexiteit ieder leven meer waardevol maakt. Dit doen ze door mensen bewust te maken van waar het echt om gaat in het leven en door oplossingen te geven voor wat er echt toe doet. Zo helpen ze particulieren en bedrijven focussen op wat echt belangrijk is het in leven.

Interpolis zelf focust zich hierbij op wat het meeste belangrijk is voor haar en dat is de klant. De klant is het allerbelangrijkste. Vandaar dat het vriendelijke behulpzame team van medewerkers altijd voor jou klaar staat om je zo snel mogelijk te helpen.

Contact met Interpolis  

De klantenservice van Interpolis streeft ernaar om altijd voor je klaar staan. Vandaar dat de klantenservice telefonisch 6 dagen per week beschikbaar is. Van maandag tot en met vrijdag kun je bellen tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. De medewerkers van Interpolis zullen je te woord staan op het nummer 013-5801234. Een snelle algemene vraag kun je stellen via Whatsapp. Dit nummer is 06-22271629. Doordeweeks zijn de openingstijden hetzelfde als het gewone telefoonnummer, op zaterdag kun je alleen een appje sturen tot 13.00. Via een contactformulier kun je een vraag stellen, ook buiten de kantooruren. Laat je gegevens achter en Interpolis neemt zo snel mogelijk contact met je op. Verder kun je op Twitter ook je vragen stellen. Dit kan op alle werkdagen tussen 08.00 en 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Interpolis, Spoorlaan 298, 5017 JZ Tilburg
E-mail: onbekend
Website: https://www.interpolis.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Interpolis/
Instagram: https://www.instagram.com/interpolis/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/Interpolis

Plaats een reactie