Vattenfall

Vattenfall is een van oorsprong Scandinavisch bedrijf dat sinds enkele jaren actief is in Nederland. Het bedrijf heeft het Nederlandse Nuon overgenomen en daarom is dit bedrijf van naam veranderd naar Vattenfall. Bij deze leverancier kunt u terecht voor zowel gas als elektriciteit. Uiteraard streeft Vattenfall naar zo laag mogelijke  tarieven en zijn er ook regelmatig aantrekkelijke acties voor nieuwe klanten. Sinds vele jaren bent u in Nederland vrij om een leverancier te kiezen voor zowel gas als stroom, het is zelfs mogelijk om voor beide een andere aanbieder te kiezen. Wilt u Vattenfall bellen en bent u op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice van Vattenfall? Lees dan even verder!

Met Vattenfall bent u verzekerd van uitstekende service

Bij Vattenfall kunnen klanten rekenen op uitstekende service. Het bedrijf maakt zich ook sterk voor nieuwe, fossielvrije energie, zoals stadsverwarming die wordt opgewekt met natuurlijke bronnen. Een fossielvrije wereld in enkele decennia is het doel van dit bedrijf. Als je voorstander bent van groene energie zit je hier dus heel goed.

Contact opnemen met Vattenfall

Als je klant bent van Vattenfall of wilt overstappen dan wil je misschien contact opnemen met het bedrijf. Veel informatie over hun dienstverlening staat op de website, maar vanzelfsprekend is de klantenservice van Vattenfall ook telefonisch bereikbaar. Je kunt op werkdagen bellen met Vattenfall via telefoonnummer 0900 – 08 08, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 15.00 uur. Hiervoor betaal je het gebruikelijke beltarief. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar +31 20 8920230. De klantenservice via WhatsApp is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur. Voeg dit nummer toe aan je contacten in je smartphone en je kunt een gesprek starten. Vattenfall maakt geen gebruik van e-mail. Je kunt wel gebruik maken van de persoonlijk assistent Nina, aan wie je standaard vragen kunt stellen. Als je er niet uitkomt kun je alsnog contact opnemen met de klantenservice om een fysieke medewerker te spreken.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Vattenfall, Hoekenrode 8, 1102 BR, Amsterdam
E-mail: niet bekend
Website: www.vattenfall.nl
Facebook: https://www.facebook.com/vattenfallnederland/
Instagram: https://www.instagram.com/vattenfall/?hl=nl

1 gedachte over “Vattenfall”

  1. Zeer slecht kan ze niet bereiken voor een vraag en een gesprek ivm dat ik ben over gestapt ben van de enige een boete van gas en energie van 150,00 heeft gehad en Vattenfall zou dat vergoeden weet niethoe ik dat moet doen

Plaats een reactie