Eneco

Eneco is één van de langst bestaande energiebedrijven in Nederland. Het bedrijf opereerde eerder onder de naam Regionaal Energiebedrijf Dordrecht. Dat was nog in de tijd dat de energiemarkt niet vrij was en je stroom en gas werden geleverd door een vaste leverancier, afhankelijk van je woonplaats. Toen de energiemarkt werd geliberaliseerd veranderde dat en ging Eneco in geheel Nederland energie leveren. Sindsdien kan iedereen in Nederland klant worden bij Eneco en profiteren van scherpe tarieven en goede service. Omdat dit bedrijf al zoveel jaren bestaat is het ene vertrouwde naam in ons land. Eneco doet uiteraard ook mee met de concurrentiestrijd tussen leveranciers van gas en stroom en heeft daarom scherpe tarieven.

Duurzame energie is belangrijk bij Eneco

Eneco zet zich al jaren in voor het opwekken van duurzame energie. Toen windenergie nog niet heel gangbaar was werd hier bij dit bedrijf al mee geëxperimenteerd. Vandaag de dag is een groot deel van de stroom die Eneco levert groen. Ook voor de levering van gas wordt zo goed mogelijk op het milieu gelet. Eneco had ook als één van de eerste grote energieleveranciers een eigen slimme meter. TOON genaamd. Deze werd ook door andere aanbieders gebruikt. Op deze slimme meter kunnen klanten zelf zien hoeveel stroom en gas ze in een bepaalde periode gebruiken om hun energieverbruik te monitoren.

Contact opnemen met Eneco

Als je een vraag of een klacht hebt dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met Eneco. Op de website vind je een digitale assistent aan wie je een vraag kunt stellen. Als je een persoonlijke vraag hebt, zoals bijvoorbeeld over je factuur dan kun je ook persoonlijk contact opnemen. Het telefoonnummer van de Eneco klantenservice is 088 8 955 955. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Je kunt ook gebruik maken van de live chat op de

website. Ook deze is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Eneco Groep NV, Marten Meesweg 5, 3068 AV Rotterdam
E-mail: niet bekend
Website: www.eneco.nl
Facebook: https://www.facebook.com/EnecoNederland

Plaats een reactie