UPC

UPC werd in Nederland opgericht in 1999 als aanbieder van televisie, breedband internet en vaste telefonie. Vooral in de Randstad had het bedrijf veel klanten. In 2015 fuseerde UPC met zusterbedrijf Ziggo. De naam UPC verdween datzelfde jaar, de klanten werden overgenomen door Ziggo. Omdat Ziggo tevens shirtsponsor van voetbalclub Ajax is, was dat met name voor Feyenoord aanhangers reden om hun abonnement bij UPC op te zeggen. Ziggo werd na de overname één van de grootste aanbieders van digitale diensten in Nederland.

UPC ook na overname door Ziggo nog steeds populair

UPC is vandaag de dag nog steeds enorm populair bij de klanten van het eerste uur. Zij konden onder andere hun e-mailadres van de voormalige provider behouden, ondanks dat uiteraard ook de mailservers nu door Ziggo worden beheerd. Over de dienstverlening zijn de meeste klanten nog steeds erg tevreden. Ziggo is een bedrijf dat voortdurend innoveert om de diensten te verbeteren en uit te breiden. Een bekende dienst van Ziggo is Ziggo Sport, waar met name liefhebbers van buitenlands voetbal en racesporten fan van zijn. Abonnees krijgen deze kanalen gratis, niet-abonnees van Ziggo kunnen bij hun eigen provider de kanalen bijbestellen als pluspakket.

Contact met UPC

Als je contact wilt opnemen met Ziggo (UPC) dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Ziggo klanten bellen gratis met hun smartphone of vaste telefoon naar het gratis nummer 1200. Daarnaast is de klantenservice bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 18 84. Voor dit nummer betaal je je gebruikelijke belkosten. Ziggo klantenservice is bereikbaar van 8.00  tot 20.00 uur, ook op zaterdag en zondag. Naast bellen kun je ook contact zoeken via de online chat, ook deze is dagelijks beschikbaar tussen 8000 en 20.00 uur.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Ziggo BV, Boven Vredenburgpassage 128, 3511 WR Utrecht
E-mail: niet beschikbaar, er is wel een contactformulier op de website
Website: www.ziggo.nl , www.upc.nl linkt hiernaar door
Facebook: https://www.facebook.com/ZiggoCompany
Instagram: https://www.instagram.com/ziggocompany/?hl=nl

2 gedachten over “UPC”

  1. Wij hebben een hele vriendelijke UPC bezorger in Zandvoort! Goede ervaringen mee. Beter dan Postnl

  2. Unbelievable no contact phone that works no internet nor phone connection.

Plaats een reactie