DealDonkey

DealDonkey is hét online platform voor de allerscherpste online dagdeals. Dagelijks vindt u er verrassend veel aanbieding voor een nog verrassender lage prijs. De aanbiedingen zijn telkens 24 uur geldig en gaan om 11.00 in. Alhoewel aanbiedingen kunnen terugkomen, is het product na het verstrijken van de actieperiode echter niet meer te verkrijgen. Daarom is het van belang de website goed in de gaten te houden. Bij DealDonkey bent u aan het juiste adres voor artikelen binnen diverse categorieën: huis en tuin, mooi en gezond, kleding en fashion, elektronica en gadgets, hobby en vrije tijd, mooi en gezond, sport en tot slot verzorging.

Uw bestellingen met zorg verwerkt en verstuurd

DealDonkey bestaat sinds 2011 en werd opgericht vanwege de wens klanten van voordelige deals te laten profiteren. Dagelijks zoekt het team van DealDonkey naar handige, leuke en originele producten. Om cadeau te geven, of om natuurlijk voor uzelf te houden. Ondanks de lage prijzen blijft de kwaliteit gegarandeerd. Het kleine team van dit online platform zorgt ervoor dat alle bestellingen met zorg worden afgehandeld en op tijd het magazijn verlaten. Alle producten worden door de medewerkers zelf gecontroleerd alvorens zij verstuurd worden.

Contact met DealDonkey

Het team van DealDonkey is klein en hecht en diezelfde betrokkenheid beoogt het ook in het contact met u na te streven. Heeft u dus een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over DealDonkey of een product dat u er heeft aangeschaft? Dan staan de medewerkers u graag te woord. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 te bereiken op het telefoonnummer 0252 830394. Contact opnemen via Facebook is ook mogelijk. U kunt binnen 24 uur een reactie op uw vraag, klacht of opmerking verwachten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dealdonkey.com, Haverstraat 31, 2153 GB Nieuw-Vennep
E-mail: info@DealDonkey.com
Website: https://www.dealdonkey.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DealDonkey/
Twitter: https://twitter.com/dealdonkeynl

0 gedachten over “DealDonkey”

  1. Vrijwel elke dag goede deals, check het vaak ook nog op GOogle. Fijn dat er ook nog serieuze deals te vinden zijn.

Plaats een reactie