Transavia

Transavia verzorgt vooral vakantievluchten naar bestemmingen in en buiten Europa. Je kunt vanuit Nederland vliegen vanaf Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport en Eelde (Groningen). Daarnaast verzorgt Transavia vluchten vanaf het luchthaven Zaventem in België. Houd er rekening mee dat niet alle bestemmingen vanaf alle luchthavens kunnen worden bereikt. Je kunt op de website aangeven wat je vertrekluchthaven is en waar je naartoe wilt. Je krijgt dan de opties te zien voor vluchten.

Transavia is een betrouwbare vliegmaatschappij uit Nederland

Transavia bestaat al heel wat jaren en kan daarom als een betrouwbare en stabiele luchtvaartmaatschappij worden beschouwd. Het is de tweede maatschappij in Nederland naast KLM. Transavia verzorgt vooral vakantievluchten, maar ook zakelijk verkeer vliegt met deze maatschappij. Daarnaast verzorgen zij ook vrachttransporten naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Transavia heeft ook een handige app voor op je smartphone. Hiermee kun je bepaalde zaken ook gemakkelijk regelen zonder dat je naar de website hoeft te gaan.

Contact met Transavia

De telefonische klantenservice van Transavia is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur op het telefoonnummer 020 – 21 46 032. Je kunt een vraag ook stellen via Whatsapp, het nummer is  613022900. Deze dienst is eveneens 7 dagen per week bereikbaar. Contact opnemen per e-mail is nog wel mogelijk maar aangezien een reactie volgens de website wel 3 maanden op zich kan laten wachten is het eigenlijk geen optie.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Transavia Airlines, Piet Guilonardweg 15, 1117 EE, Luchthaven Schiphol
E-mail: niet beschikbaar
Website: www.transavia.nl
Facebook: https://www.facebook.com/transavia.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/transavia/?hl=nl

Plaats een reactie