Ticketveiling.nl

Ticketveiling.nl biedt meer dan de naam wellicht doet vermoeden. Je vindt hier niet alleen tickets voor een dagje uit, een avondje theater of een bezoek aan een museum. Je kunt ook bieden op allerlei producten zoals sieraden, horloges en keukengerei. Ook vind je hier aanbiedingen voor een weekendje weg of voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd. Waar je ook naar op zoek bent, je kunt het zomaar tegenkomen. Wil je met je vriendinnen genieten van een gezellige high tea of een uitgebreid wellness arrangement? Of ga je liever met de kinderen naar de dierentuin? Kijk dan eerst op Ticketveiling.nl want wie weet kun je daar flink op de prijs besparen.

Een ruim aanbod vanaf € 1

Je kunt hier tickets en producten kopen vanaf slechts 1 euro. Het hangt er natuurlijk van af hoe populair een item is. Als je geluk hebt dan bemachtig je het voor een prikkie, maar als een aanbieding erg populair is dan kan de prijs natuurlijk oplopen. Houd dan wel in de gaten of je nog voordeliger uit bent en bied nooit meer dan wat het item elders ook zou kosten. Bij iedere veiling staat vermeld wat het tot dan toe hoogste bod is en hoe lang de veiling nog loopt. Je kunt zelf beslissen of je het de moeite waard vindt om mee te bieden. Als je de hoogste bieder bent dan zal je de aanbieding moeten afnemen dus weet waar je aan begint. Check bijvoorbeeld eerst even of je agenda een uitstapje op een bepaalde datum wel toestaat.

Spannende online biedingen

Als je bent geregistreerd en ingelogd dan kun je meedoen aan de op dat moment lopende veilingen. Je ziet het bedrag dat tot dan het hoogste bod is en ook hoe lang de veiling nog loopt. Door op het juiste moment toe te slaan kun je flink besparen op bijvoorbeeld toegangskaarten voor een pretpark of een dierentuin of op een wellness arrangement. Veel veilingen worden meerdere keren herhaald dus als je achter het net vist kun je een volgende ronde afwachten om het opnieuw te proberen.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Zijldijk 24B, 2352 AB Leiderdorp
Telefoonnummer: 071 – 519 05 99
E-mail: sales@ticketveiling.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Ticketveiling
Twitter: https://twitter.com/ticketveilingnl?lang=nl
Website: www.ticketveiling.nl

6 gedachten over “Ticketveiling.nl”

  1. Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van ticketveiling, scheelt toch behoorlijk wat geld!

  2. Leuk concept, heb hier een paar keer goedkope tickets kunnen scoren.

  3. Leuke website met scherpe veilingen. Het is soms lastig om er tussen te komen, maar heb af en toe hele mooie deals!

  4. Heel erg geinig, je kunt hier dus op dure reisjes bieden vanaf een euro. Je kunt het altijd proberen haha

  5. Heb mij hier gisteren aangemeld en heb al leuke tickets tegen een goede korting kunnen kopen. Echt leuke website maar is misschien wel een beetje verslavend.

  6. Scoor regelmatig leuke tickets via ticketveiling. Ik vind het leuk en spannend.

Plaats een reactie