Tiqets.com

Tiqets is een website waar je voor allerlei evenementen en attracties in binnen- en buitenland toegangskaarten kunt kopen. Ideaal als je niet in de rij wilt staan en soms betaal je ook nog eens een lagere prijs dan aan de kassa van het museum, pretpark of andere attractie. Maar de prijs is niet het belangrijkste doel van Tiqets, de belangrijkste reden waarom dit platform is opgezet is ervoor te zorgen dat je niet in de rij hoeft te staan om ergens binnen te komen, een ergernis van veel toeristen als ze een attractie willen bezoeken.

De smartphone speelt een belangrijke rol

Een belangrijk pluspunt bij Tiqets is dat je geen toegangsbewijzen hoeft uit te printen. Papierverspilling is niet meer van deze tijd vinden de mensen achter Tiqets. Je krijgt een toegangsbewijs daarom via de e-mail toegestuurd. Bij de ingang van de dierentuin, de attractie of het museum hoef je alleen maar het scherm van je smartphone te laten zien om het ticket te laten scannen en je kunt naar binnen. Hiervoor hoef je niet in de rij te staan, iedereen die een dergelijk e-ticket heeft kan via een aparte toegang naar binnen en bespaart zich dus de ergernis van lang wachten.

Plan alvast je stedentrip in het buitenland

Bezoek je binnenkort een leuke stad in het buitenland? Dan zijn er vast plaatsen die je wilt bezoeken. De Sagrada Familia in Barcelona, de dierentuin van Parijs of de Praagse Burcht. Je kunt ter plaatse tickets kopen maar je kunt dit ook op je gemak thuis al doen. Dan hoef je je niet in een vreemde taal verstaanbaar te maken en je kunt bij veel bezienswaardigheden of attracties direct doorlopen met een zogenaamd ‘skip the line’ ticket. Ideaal als je maar een paar dagen in een stad bent en zo veel mogelijk wilt zien. Omdat Tiqets internationaal werkt kun je voor allerlei buitenlandse attracties direct online je toegangsbewijs bestellen en via je smartphone bij de ingang laten scannen.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: James Wattstraat 100, 1097 DM Amsterdam
Telefoonnummer klantenservice Nederlands: 085 888 4442
E-mail: costumerservice@tiqets.com
Facebook: https://www.facebook.com/tiqetsnl/
Twitter: https://twitter.com/Tiqets
Website: www.tiqets.com/nl

6 gedachten over “Tiqets.com”

  1. Makkelijk online bestellen en heel handig in gebruik .

  2. Afgelopen zomer heb ik samen met een vriendin hier tickets besteld voor een aantal leuke evenementjes in Amsterdam. Makkelijk te boeken en ga er zeker weer gebruik van maken.

  3. Handige website, leuk om inspiratie op te doen. Boeken gaat ook erg eenvoudig. Ik ben tevreden 🙂

  4. Heel erg handig, kijk hier ook vaak voor inspiratie voor wanneer ik iets leuks met mijn vriendin wil doen! Tipje!

  5. Uitstekende website, handig te boeken. Opzich niet speciaal, maar bestel hier altijd en heb nooit problemen ondervonden. Mvg, Leo

  6. Handige website met een handige app. Bestel mijn tickets vaak via Tiqets en laat hem dan gewoon digitaal scannen.

Plaats een reactie