Ohra

Ohra klantenservice

Ohra. ‘Direct geregeld’. De slogan zegt het al, snel geregeld en zonder gedoe. Bij Ohra sluit je de verzekeringen af die jij nodig hebt en die perfect bij jou aansluiten. Hier regel je gemakkelijk jouw verzekeringszaken. Zonder onnodig gedoe. Dit noemt Ohra ook wel ‘verzekeren zonder Paarse Krokodillen’. Een Paarse Krokodil is namelijk onnodig gedoe waar verzekerden normaal gesproken tegenaan lopen. Zonder deze hardnekkige beestjes, worden de diensten, communicatie en processen een stuk duidelijker, sneller en makkelijker. En dat is wat je als klant wilt.

Bijna 100 jaar ervaring

Ohra begon in 1925. Dit betekent dat dit bedrijf al bijna 100 jaar bestaat. Dan weet je dat je in goede handen bent. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Ohra een van de beste in haar vak is. Heb je vragen, wensen of opmerkingen? Bij Ohra kun je direct persoonlijk contact verwachten. De klantenservice staat dan ook 6 dagen per week voor jou klaar. Dingen waar je tegenaan loopt? Aarzel niet en neem contact op met een van de medewerkers die altijd klaar staan om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Contact met Ohra

De medewerkers van Ohra zijn 6 dagen per week voor jou beschikbaar op het nummer 026-400 4040. Op werkdagen is de klantenservice bereikbaar van 08.00 tot 18.00. Op zaterdag van 09.00 tot 15.00. Ook kun je Ohra bereiken op Whatsapp. Stuur je een berichtje naar 06-20140659. Op Whatsapp beantwoordt de klantenservice jouw appje van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 15.00 en op zaterdag van 09.00 tot 15.00. Als je niet met spoed een antwoord nodig hebt op je vraag kun je ook contact opnemen via een contactformulier. Hierbij duurt het maximaal 10 dagen voordat je een antwoord ontvangt. Verder kun je ook een medewerker spreken op Facebook en Twitter. Hierbij gelden dezelfde openingstijden als bij het bellen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Ohra, Rijksweg-West 2, 6842 BD Arnhem
E-mail: onbekend
Website: https://www.ohra.nl/
Facebook: https://touch.facebook.com/OHRANL
Instagram: https://www.instagram.com/ohranl/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/ohra

Plaats een reactie