NL ZIET

Bekijk gemakkelijk programma’s terug met NL ZIET. Neem een abonnement, installeer de app en u kunt overal en wanneer u wilt online televisie kijken. Bekijk programma’s, series of films eenvoudig op uw smartphone, tablet, laptop of smart tv. NL ZIET biedt meer dan 100.000 afleveringen aan op het platform, zodat er altijd iets nieuws voor u te zien is. Heeft u een aflevering gemist van uw favoriete serie? NL ZIET biedt ook uitzending gemist aan waar u alle gemiste aflevering kunt terugkijken.

Met NL ZIET zit u nergens aan vast

Online tv-diensten worden steeds populairder. In 2014 werd NL ZIET gelanceerd met het idee dat iedereen in Nederland alle programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, Talpa TV en RTL Nederland overal en altijd kan terug kijken. Alle series, documentaires en films kunt u eenvoudig terugkijken op deze online tv-dienst. Kiest u ervoor om een NL ZIET abonnement te nemen, dan zit u nergens aan vast. Elke maand kunt u het lidmaatschap eenvoudig opzeggen.

Contact met NL ZIET

Wenst u contact op te nemen met de klantenservice van NLZIET? Het telefoonnummer is maar liefst 7 dagen per week bereikbaar tussen 12.00 en 22.00. Bel naar 035-8080305 en een klantenservice medewerker zal u spoedig verder helpen. U kunt er ook voor kiezen om online contact op te nemen. U kunt een e-mail sturen of naar een van de sociale media kanalen gaan van NL ZIET. Daarnaast is er ook een contactformulier te vinden op de website die u kunt invullen als de vraag, opmerking of klacht geen haast heeft. Een medewerker zal u zo snel mogelijk contacteren.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Koos Postermalaan 4, 1271 ZC, Hilversum (Mediapark)
E-mail: info@nlziet.nl
Website: https://www.nlziet.nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nlziet
Instagram: https://www.instagram.com/nlziet/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/nlziet?lang=nl

Plaats een reactie