Coolmix

Is uw mobiele telefoon aan vervanging toe, maar vindt u de prijs voor een nieuw exemplaar van een A-merk te hoog? Dan kunt u een refurbished telefoon overwegen. Coolmix geldt op dit gebied als dé marktleider en weet u een ruim assortiment refurbished telefoons van A-merken te bieden. De telefoons die u bij dit bedrijf bestelt, worden geheel vrij van gebruikssporen zoals krassen geleverd. Bovendien krijgt u er altijd de originele (laad)accessoires bij. Hiermee weet Coolmix zich te onderscheiden van andere aanbieders van refurbished telefoons. Bovendien garandeert Coolmix de laagste prijzen. Weet een concurrent een lagere prijs aan te bieden, dan past Coolmix de prijs aan of betaalt u het verschil terug.

Een goedkope én milieuvriendelijke keuze

De voordelen van een refurbished telefoon, oftewel een telefoon die gecontroleerd, gerenoveerd en schoongemaakt is, zijn groot. Coolmix controleert de mobiele telefoons op wel 50 punten, waardoor zijn uiteindelijke kwaliteit en prestaties zeer dicht bij die van een nieuw toestel liggen. Bovendien snijdt het mes aan twee kanten; behalve de hoge kwaliteit betaalt u er ook nog eens een lagere prijs voor. Behalve uw eigen portemonnee doet u ook het milieu hiermee een plezier. Hergebruik is namelijk een stuk minder belastend dan het vervaardigen van nieuwe producten. Er geldt tot slot een wettelijke garantie van twee jaar op de refurbished producten.

Contact met Coolmix

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Coolmix of een product dat u er heeft aangeschaft? Neemt u dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 bereikbaar via het telefoonnummer 085 0470335. Behalve telefonisch is Coolmix ook per mail en via Facebook bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Coolmix B.V., Witboom 1, 4131 PL Vianen
E-mail: service@coolmix.nl
Website: https://www.coolmix.nl
Facebook: https://www.facebook.com/coolmixhop
Instagram: https://www.instagram.com/coolmix.nl/

Plaats een reactie