Coolshop

Coolshop is een awardwinnende webshop met vandaag de dag een assortiment van wel meer dan 30.000 producten in 20 verschillende categorieën. Coolshop staat vooral bekend om zijn ruime en scherpe aanbod van games, consoles en computers. Daarnaast bent u er echter ook aan het juiste adres voor elektronica, speelgoed, huis- en keukenbenodigdheden, tuin- en andere buitengereedschappen, beautyproducten, films en series, artikelen voor kinderen, sport- en outdoorbenodigdheden, klusartikelen en cadeaus. Kortom, alles wat u zich maar kunt bedenken. Coolshop biedt dagelijks haarscherpe deals. De webshop is inmiddels in acht landen actief.

Een van Noord-Europa’s grootste webshops

Coolshop werd in 2003 door twee broers in de garage van hun vader opgericht. De bedoeling was in eerste instantie om videogames goedkoper aan te kunnen bieden, maar de webshop begon ook al gauw met de verkoop van andere artikelen. Behalve in Denemarken bestaat Coolshop vandaag de dag in nog zeven andere landen, waaronder Nederland. De webwinkel behoort inmiddels tot de grootste webshops van Noord-Europa. Coolshop staat voor de juiste producten, lage prijzen en een snelle en kosteloze levering, wat de grootte van het item ook is.

Contact met Coolshop

Coolshop streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Mocht u ondanks dit ontevreden zijn over een artikel of het bedrijf zelf, of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen of opmerking plaatsen, dan kunt u hiervoor gebruikmaken van de chat. Deze is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar en op vrijdag tussen 09.00 en 16.00. De klantenservice van Coolshop is niet telefonisch te bereiken. Wenst u liever geen gebruik te maken van de live chat op de website, dan kunt u ervoor kiezen een e-mail te versturen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: onbekend
E-mail: info@coolshop.nl
Website: www.coolshop.nl
Facebook: https://www.facebook.com/CoolshopNL/
Instagram: https://www.instagram.com/coolshopcom/

4 gedachten over “Coolshop”

 1. Hi, I ordered from your webside Amazon fire stick two weeks ago and i still waiting for this. I got email 17th august that my package came to some curier company or post but from this moment i haven’t got any information about my order. Can You check for me whats the problem is and let me know when i will get my package. My order nr is:87480130

  Best regards
  Mariusz

 2. Houden zich niet aan levertijden en contact verloopt slecht.
  Als je een product wil retourneren leveren ze ook geen retourlabel met een barcode.
  Zodoende kan je het niet terug sturen.
  Waardeloos. Slechte service dus.

 3. 3SJXFV684075370
  Zou vandaag afgeleverd worden nu staat er bij dat de post nl het pakket nog niet heeft.
  Wat is de status van het pakket ?

Plaats een reactie