MyTrendyPhone.nl

MyTrendyPhone.nl is een webwinkel die is gespecialiseerd in de verkoop van mobiele telefoonaccessoires. U vindt er meer dan 100.00 producten voor zowel nieuwe als oude modellen. Bij mobiele telefoonaccessoires dient u te denken aan zowel hoesjes als batterijen, koptelefoons en oordopjes en powerbanks. Ook voor HDMI-kabels bent u bij deze webshop aan het juiste adres. MyTrendyPhone.nl streeft ernaar het u mogelijk te maken om het optimale uit het gebruik van uw telefoon te halen, ongeacht merk en leeftijd. U zult vrijwel altijd vinden waar u naar op zoek bent. Maakt het door u gewenste artikel geen onderdeel uit van het assortiment van MyTrendyPhone.nl? Dan zal de webwinkel toch proberen u er middels een andere weg van te voorzien.

Reparaties van mobiele apparaten

Behalve het breedst denkbare assortiment aan accessoires biedt MyTrendyPhone ook reparaties van mobiele telefoons, iPads en tablets aan. Of uw mobiele apparaat nu niet meer werkt vanwege een val of een technisch probleem, de technici van MyTrendyPhone.nl zijn in staat om deze binnen afzienbare tijd weer als vanouds te laten werken. U kunt uw mobiele apparaat zowel per post versturen als persoonlijk afgeven op het opgegeven adres in Amsterdam. Na de reparatie wordt uw telefoon, iPad of tablet teruggestuurd naar het door u opgegeven adres.

Contact met MyTrendyPhone.nl

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over MyTrendyPhone.nl of een van haar producten of services? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het retailbedrijf. Dit doet u middels het telefoonnummer 088 8885200, dat tevens dienst doet als verkoopafdeling. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 14.00. Als alternatief kunt u gebruikmaken van de live chat op de klantenservice pagina van de website. Het starten van een live chat is mogelijk op werkdagen van 10.00 tot 22.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam
E-mail: support@mytrendyphone.nl
Website: https://www.mytrendyphone.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/MyTrendyPhone.nl
Instagram: https://www.instagram.com/my.trendy.phone/

6 gedachten over “MyTrendyPhone.nl”

  1. Ik had mn spliksplinter nieuwe S20 laten vallen:( gelukkig viel het te repararen en was het ook weer snel klaar.

  2. Dikke SALE! 60% korting, heb voor mij en mijn vriendin nieuwe hoesjes gekocht 😀

  3. Hele leuke website. Heb hier voor mijn vakantie een aantal accessoires voor mijn iphone gekocht. Is allemaal goed bevallen tijdens te vakantie. Bedankt!

  4. Zeer handige website! De gadgets zijn top, heb een standaard gekocht bvoor in de auto. Bevalt super goed!!!

  5. Lekker overzichtelijk, je telefoon selecteren en vervolgens welk product je zoekt. Zeer handig, snel en goedkoop.

  6. SUPER WEBSHOP!! Hele mooie en handige producten. Heb vorige week besteld en de volgende dag ontvangen. Jullie zien mij zeker terug

Plaats een reactie