Marktplaats

Marktplaats is al vele jaren een begrip in Nederland. Hier kun je echt alles vinden wat je tweedehands wilt kopen. Zowel particulieren als bedrijven bieden hier hun producten aan, het is dus niet zo dat je alleen gebruikte spullen kunt vinden. Maar de grootste hoeveelheid advertenties wordt door gewone mensen geplaatst. Ze willen van hun huisraad af, van hun auto, van hun fiets of kampeerspullen. Je kunt eenvoudig zoeken naar producten en daarbij ook een bepaald zoekgebied aangeven, zodat je die tweedehands fiets niet aan de andere kant van het land hoeft op te halen.

Marktplaats doet veel om het handelen veilig te maken

Natuurlijk is er een risico bij het online kopen of verkopen van spullen. Je weet nooit zeker of de andere partij wel eerlijk is. Krijg je betaald voor wat je opstuurt of meegeeft? Krijg je je product wel als je hebt betaald? Marktplaats biedt onder andere de mogelijkheid tot veilig handelen. De koper stort het bedrag voor wat hij wil kopen op een tussenrekening van Marktplaats. Pas als de koper meldt dat hij het artikel daadwerkelijk heeft ontvangen wordt het bedrag doorbetaald aan de verkoper. Zo wordt oneerlijk handelen voorkomen. Het grote voordeel van Marktplaats is dat het plaatsen van een advertentie in veel gevallen gratis is. Voor bepaalde categorieën moet wel worden betaald, zoals onder andere voor het verkopen van een auto. De tarieven staan altijd duidelijk bij het soort advertentie vermeld.

Contact opnemen met Marktplaats

Als je contact wilt opnemen met Marktplaats, bijvoorbeeld omdat je een vraag hebt over het plaatsen van een advertentie of omdat je misbruik wilt melden, dan kun je contact opnemen via de online chat. In eerste instantie heb je contact met een chatbot. Als die niet in staat is om je vraag te beantwoorden wordt het gesprek overgenomen door een medewerker tussen 8.00 en 22.00 uur, ook in het weekend, uitgezonderd op feestdagen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Marktplaats B.V., Wibautstraat 224, 1097 DN te Amsterdam
E-mail: niet bekend
Website: www.marktplaats.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Marktplaats
Instagram: https://www.instagram.com/marktplaats/?hl=nl

Plaats een reactie