Ikea

Ikea is al decennia lang een begrip in Nederland. Het Zweedse bedrijf verkoopt al sinds jaar en dag een zeer groot assortiment meubelen, kleinmeubelen en accessoires tegen budgetprijzen. Je kunt een Ikea vestiging bezoeken, er zijn er meerdere in Nederland, maar je kunt ook online shoppen bij het meubelwarenhuis. Via de website zijn vrijwel alle artikelen die je ook in de winkel vindt te bestellen en thuis te laten bezorgen. Ideaal als je geen eigen vervoer hebt of geen zin hebt om naar een drukke winkel te gaan.

Alles voor je interieur vind je bij Ikea

Of je nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, een handige boekenkast of een stapelbed voor de kinderen, bij Ikea slaag je vrijwel altijd. Veel items zijn in verschillende kleuren leverbaar zodat het altijd bij je interieur past. Alle meubels kun je als bouwpakket meenemen, zodat het vaak ook in de kofferbak van een gewone auto past. Thuis kun je dan je nieuwe aanwinst in elkaar zetten. Maar laten bezorgen kan nu dus ook, via de webshop bestel je wat je nodig hebt en vervolgens worden je items bij je thuis afgeleverd. Je kunt een online bestelling ook ophalen bij een filiaal van Ikea of een ophaalpunt. Het voordeel daarvan is dat je geen bezorgkosten betaalt en dat je niet naar de winkel hoeft om daar te gaan zoeken wat je wilt hebben. Het staat netjes voor je klaar en je kunt meteen inpakken.

Contact opnemen met Ikea

Zoals veel bedrijven maakt ook Ikea gebruik van een online chatbot. Dit is een computer die in staat is om vragen te interpreteren en hier een antwoord op te geven. Het voordeel is dat je niet in de wacht staat aan de telefoon. Wil je toch bellen, dan kan dat natuurlijk ook. Het telefoonnummer van de klantenservice van Ikea is  0900 – 235 45 32. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van  9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je betaalt voor het telefoonnummer van de Ikea klantenservice het normale beltarief.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Ikea B.V. Nederland, Paasheuvelweg 5, 1105 BE Amsterdam
E-mail: niet beschikbaar
Website: www.ikea.nl
Facebook: https://www.facebook.com/IKEANederland/
Instagram:  https://www.instagram.com/ikeanederland/?hl=nl

Plaats een reactie