KLM

De nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland KLM, werd opgericht in 1920 door  twee luchtvaartpioniers Sindsdien is KLM uitgegroeid tot een toonaangevende maatschappij in Europa. Dagelijks vertrekken er honderden vluchten naar alle uithoeken van de wereld. Je kunt met KLM een vlucht in Europa, maar ook ver daarbuiten, zoals rechtstreekse vluchten naar Amerika, Azië en Afrika. KLM werkt samen met grote maatschappijen zoals Air France, waarmee het bedrijf fuseerde, maar ook met Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kunnen vooral mensen die vaker vliegen financieel voordeel behalen.

Comfortabel reizen met KLM

Luchthaven Schiphol nabij Amsterdam is de thuishaven van KLM. Het is één van de drukste luchthavens van Europa vanwege de vele connecting flights die hier vertrekken en aankomen. Vanuit 3 terminals komen en gaan de vliegtuigen de hele dag door. Van kleine charters voor een vlucht naar een Europese hoofdstad tot enorme luchtschepen met ruimte voor honderden passagiers voor intercontinentale vluchten. Op Schiphol Airport vind je alles wat je als reiziger nodig hebt. Hotels in de buurt om te overnachten voor een vroege vlucht, restaurants en natuurlijk de tax free winkels waar je voordelig kunt shoppen. Je kunt tegenwoordig vaak zelf al inchecken, als je alleen handbagage bij je hebt hoef je niet meer in de rij te staan bij de incheckbalie.

Contact opnemen met KLM

Als je contact wilt opnemen met KLM, omdat je een vraag of klacht hebt dan kun je bellen met het KLM contactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 020 – 204 747 747. Maar let op, KLM heeft voor veel zaken een speciaal en soms ook gratis (0800) nummer. Deze telefoonnummers vind je op de website. Als je een specifieke vraag hebt, zoals bijvoorbeeld het omboeken van een ticket, het aanvragen van assistentie op de luchthaven of over het meenemen van bagage, dan  bereik je de luchtvaartmaatschappij via dit nummer vaak sneller. KLM is overigens 24/7 bereikbaar via Twitter en WhatsApp, het nummer voor deze laatste dienst is 020 – 64 90 787.

Overige contactmogelijkheden

Adres: KLM, Amsterdamseweg 55, 1182 GP Amsterdam (hoofdkantoor)
E-mail: niet beschikbaar
Website: https://www.klm.com/home/nl/nl
Facebook: https://www.facebook.com/KLM
Instagram: https://www.instagram.com/klm/?hl=nl

Plaats een reactie