FC Moto

FC Moto behoort tot de grootste en meest succesvolle winkels in de motorbranche. In 1996 begon de onderneming als slechts een kleine winkel in Aken. Tegenwoordig bestelt u er in de grote onlineshop, die op een wereldwijd klantenbestand mag rekenen en zowel in de detail- als in de groothandel actief is. Ook de fysieke winkel bestaat nog: deze verhuisde in 2011 binnen Aken naar een groter pand met een oppervlakte van wel 3500 vierkante meter. FC Moto is voornemens in de toekomst nog verder te groeien.

Een assortiment van 150.000 artikelen

FC Moto heeft een zeer breed assortiment voor zowel dames als heren van in totaal wel 150.000 artikelen. Het bedrijf mag zich de wat prijs betreft nummer één in Europa noemen op het gebied van motorkleding en –helmen en behoort ook tot de grootste winkels van het continent op dat gebied. Of u nu op zoek bent naar kleding of toebehoren voor de motorfietssport of de motocross, of zoekt naar vrijetijdskleding, skikleding of aan het fietsen gerelateerde artikelen, bij FC Moto bent u aan het juiste adres. FC Moto voert naast diverse wereldwijd gerenommeerde merken ook zijn eigen merk.

Contact met FC Moto

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over FC Moto en wilt u daarover telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf? Dan belt u naar het Duitse telefoonnummer 0049 02405 4950050. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 beschikbaar en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00. U betaalt voor het bellen naar de klantenservice van FC Moto de geldende tarieven voor vaste nummers in het buitenland. Ook is het mogelijk om via de contactpagina op de website een formulier in te vullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: FC Moto, Aachener Strasse 21-23, 52146 Würselen
E-mail: onbekend
Website: https://www.fc-moto.de/nl_NL
Facebook: https://www.facebook.com/fcmoto1/
Instagram: https://www.instagram.com/fcmoto.shop/

0 gedachten over “FC Moto”

  1. Sinds ik mijn motorrijbewijs heb, heb ik hier regelmatig spullen gekocht. Helm, kleding etc. Ben erg tevreden met de producten.

Plaats een reactie