Enexis

Enexis klantenservice

Nederland wordt steeds duurzamer. Enexis verandert mee met de wereld om haar heen. Om de CO2-doelen te behalen, moet Nederland van het aardgas af. Elektriciteit wordt de norm en daar helpt Enexis graag aan mee. Consumenten kunnen zelf hun steentje bijdragen door het installeren van zonnepanelen en isolatie. Samen met haar klanten zoekt Enexis naar oplossingen om de energietransitie betaalbaar en haalbaar te houden. Enexis streeft naar eerlijke tarieven en een duurzame toekomst voor Nederland en de rest van de wereld.

Enexis levert gas en elektriciteit aan meer dan 3 miljoen huishoudens

In 2009 is Enexis begonnen als netbeheerder. Inmiddels levert Enexis gas en stroom aan meer dan 3 miljoen huishoudens en bedrijven. Dagelijks werken de werknemers van Enexis aan een veilig en betrouwbaar net. In de huidige maatschappij is energie natuurlijk onmisbaar. Enexis brengt u warmte en licht waar en wanneer u dat nodig heeft.

Contact met Enexis

Het klantenservice team zit 7 dagen per week voor u klaar. Wilt u graag een medewerker telefonisch spreken? Bel dan naar 088-8577000. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00. Voor een gas- of stroomstoring kunt u altijd bellen naar het Nationale Storingsnummer en dat nummer is 0800-9009. Zit u met een vraag in het weekend? Dan kunt u de klantenservice bereiken via een van de sociale mediakanalen van Enexis. U kunt een berichtje sturen via Facebook of Twitter van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 21.00. Het team van klantenservice streeft ernaar om u binnen een uur te beantwoorden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Magistratenlaan 116, 5223 MB Den Bosch
Website: https://www.enexis.nl/consument
Facebook: https://www.facebook.com/EnexisBV
Instagram: https://www.instagram.com/enexisnetbeheer/
Twitter: https://twitter.com/Enexis

Plaats een reactie