AirBNB

AirBNB begon in 2008 toen twee vrienden een aantal reizigers een logeerplek gaven in een huis. Dit idee is uitgegroeid tot een gigantisch wereldwijd platform. Tegenwoordig kiezen miljoenen host en reizigers ervoor om een AirBNB-account aan te maken. Host kunnen hun ruimte adverteren en reizigers kunnen eenvoudig overal ter wereld een unieke accommodatie reserveren. Bij AirBNB gaat het om het delen van ervaringen, passies en interesses. Een community gebouwd op het idee van delen.

Een betrouwbaar platform voor hosts en gasten

AirBNB zorgt dat het delen van de dienst altijd gemakkelijk, aangenaam en veilig verloopt. Veiligheid staat altijd voorop bij deze service. Hosts en gasten kunnen veilig met elkaar communiceren en AirBNB biedt een betrouwbaar platform aan waarop gasten en hosts veilig betalingen kunnen overmaken en ontvangen. U kunt niet alleen voor vakantieaccommodaties terecht bij Airbnb, maar ook voor ervaringen. Hier vindt u unieke activiteiten georganiseerd door bijzondere hosts. Met de online ervaringen kunt u dit op gemak doen, gewoon vanuit uw huis.

Contact met AirBNB

Heeft u vragen over reserveringen of betalingen? Neem dan eenvoudig contact op met de klantenservice van Airbnb. Stuur een mailtje naar openhomessupport@airbnb.com en een klantenservice medewerker helpt zo snel mogelijk verder. Dit e-mailadres is bedoeld voor verhuurders, gasten en partners. Heeft u een ander probleem? De klantenservice online staat 24/7 voor u klaar. Heeft u hulp nodig omtrent veiligheid? Log dan in op uw account op de Airbnb app en zo wordt u doorverwezen naar een medewerker die zo verder helpt.

Overige contactmogelijkheden

E-mail: openhomessupport@airbnb.com
Website: https://www.airbnb.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/airbnb/
Instagram: https://www.instagram.com/airbnb/
Twitter: https://twitter.com/airbnb

Plaats een reactie