Zeeman

Zeeman biedt kwaliteit voor de laagste prijs. Hoe ze dit doen? Door alles simpelweg eenvoudig te houden. Van een slim ontwerp tot goede materialen. Van de productie in vertrouwde fabrieken in grote aantallen. Zo eenvoudig kan het zijn. Eenvoudige winkels waar u eenvoudig en op uw gemak uw nieuwe aankopen kan doen. Met een goede service van klantvriendelijk personeel dat dagelijks voor u klaar staat. Sinds de oprichting in 1967 neemt Zeeman haar verantwoordelijkheid. Samen met haar leveranciers zorgt ze voor aandacht voor mens en milieu. Elke dag opnieuw.

Goede kleding en textiel voor de laagste prijs

Zeeman staat voor kwalitatieve basics. Goede kleding en textiel, altijd voor een lage prijs. Dames, heren en kinder- en babymode. Met meer dan 1.300 verspreid over zeven landen is er altijd wel een Zeeman bij u in de buurt. Met de relatief nieuwe webshop kunt u nu ook op uw gemak een bestelling van  Zeeman bij u thuis laten bezorgen.

Contact met Zeeman

Heeft u bepaalde vragen over producten? Welke vraag of opmerking u ook heeft, u kunt hiermee altijd terecht bij de klantenservice. Een team van professionele klantenservice medewerkers staat 5 dagen per week voor u klaar. Het telefoonnummer 0172482911 is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 en 17.00. U kunt er ook voor kiezen om dit online te doen, u kunt dan een e-mail sturen naar de klantenservice. U kunt binnen één week een antwoord terug verwachten. Daarnaast kunt u terecht bij een van de sociale mediakanalen van Zeeman.

Overige contactmogelijkheden

Adres: De Schans 15, 2405 XX, Alphen aan de Rijn.
E-mail: service@zeeman.com
Website: https://www.zeeman.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ZeemanInt
Instagram: https://www.instagram.com/zeeman_nederlands/
Twitter: https://twitter.com/zeemantextiel

Plaats een reactie