Desko

Alhoewel u er ook nieuwe artikelen kunt aanschaffen, is Desko voornamelijk een winkel voor duurzaam kantoormeubilair. Met het circulair inrichten van kantoren heeft het bedrijf al enkele tientallen jaren ervaring. Circulair inrichten betekent het gebruik van tweedehands en refurbished kantoorartikelen en zo het behoud van bestaande waarde. Door gebruikte artikelen een tweede (en soms derde) leven in te blazen en hun levensduur zo aanzienlijk te verlengen, draagt u in sterke mate bij aan duurzaam ondernemerschap. Bovendien zijn de duurzame kantoorartikelen origineel, waardoor u het DNA van uw bedrijf een nog uitgesprokener karakter kunt geven. De producten zijn online zichtbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om de showroom van Desko in Amsterdam een vrijblijvend bezoek te brengen.

Interieurplannen en duurzaamheidsdoelen

Desko kantoormeubelen werd in 1952 opgericht en staat zo al bijna zeventig jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwe en tweedehands kantoormeubelen, maar ook voor projectinrichting. Behalve het brede assortiment dat Desko u aanbiedt, is het bedrijf u ook graag van dienst met adviezen en ideeën om uw werkplek geheel in eigen stijl, maar ook zo efficiënt mogelijk in te richten. Het circulaire interieurconcept van Desko kan de levensduur van meubelen tot wel 21 jaar verlengen. Wilt u met een specialist spreken over uw interieurplannen en duurzaamheidsdoelen? Dit kan tijdens een kennismakingsgesprek, waarbij een medewerker van Desko tevens een waardescan van uw huidige meubilair kan uitvoeren.

Contact met Desko

Desko streeft naar de hoogste mate van duurzaamheid, maar ook klanttevredenheid. Heeft u ondanks dat een klacht, of wenst u contact met een van de medewerkers vanwege een vraag of opmerking>? Dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 gebruikmaken van het telefoonnummer 020 4801020. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te versturen naar de klantenservice van Desko.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Desko, Herwijk 12, 1046 BC Amsterdam
E-mail: info@desko.nl
Website: https://www.desko.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DeskoNL
Instagram: https://www.instagram.com/desko_kantoormeubelen/

Plaats een reactie