DealExtreme

DealExtreme werd in 2005 opgericht en is daarmee een van China’s eerste webwinkels. Waar de winkel in eerste instantie begon als specialist in zaklampen en lasers is het aantal gadgets vandaag de dag flink uitgebreid. Anno nu biedt DealExtreme u maar liefst 110.000 verschillende artikelen in 4.000 categorieën. Deze zijn afkomstig van in totaal 400 verschillende leveranciers. Elke dag wordt het assortiment uitgebreid met nog eens 150 artikelen. DealExtreme weet u artikelen met groot voordeel te bieden omdat deze zonder tussenpersonen worden verkocht, maar binnen een direct business to consumer model worden aangeboden. De meeste items zijn voorzien van een garantie van negen dagen.

Voordelige artikelen uit vrijwel elke denkbare categorie

Bij DealExtreme treft u artikelen binnen onder andere de categorieën kleding, horloges, beautyproducten, computers en andere elektronica, telefoonaccessoires, huishoudelijke artikelen, sport- en outdoorartikelen, speelgoed en hobbybenodigdheden. Bij elke aankoop spaart u DX punten, die u later kunt inwisselen voor korting. Ook kunt u punten verzamelen middels het schrijven van een productbeoordeling. De artikelen van DealExtreme worden momenteel naar 220 verschillende landen wereldwijd verstuurd. Er zijn meerdere betaal- en bezorgmethoden mogelijk. Dankzij het Europese kantoor kunnen bestellingen binnen Europa nu sneller worden bezorgd, echter wel tegen bezorgkosten.

Contact met DealExtreme

De klantenservice van DealExtreme is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice kan op twee manieren. Zo kunt u het online contactformulier invullen, waarop binnen een etmaal gereageerd zal worden. Ook is het mogelijk om een bericht via Facebook te versturen, waarvoor dezelfde reactietijd geldt. Alvorens het versturen van uw vraag, klacht of opmerking kunt u ook een blik werken in de FAQ-sectie op de klantenservicepagina van de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: DX.com European office, Chase Centre (CHD) 39-41, Chase Side London Englans N14 5BP
E-mail: onbekend
Website: https://www.dx.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DealExtremeFans
Twitter: https://twitter.com/DealExtremeFans

2 gedachten over “DealExtreme”

  1. Vreselijk. Gaat over order 3258. Heb al enkele keren gemaild en zelfs mijn geld teruggevraagd. Nog altijd niet ontvangen, en de laatste update was dat het bezorgd zou worden tussen 14 en 20 december. Hoor niets maar dan ook niets terug.

  2. Super goede Chinese website, voorganger van aliexpress. Betrouwbaar en duidelijk.

Plaats een reactie