Bol.com

Bol.com startte in 1999 als een online boekenwinkel. Inmiddels is Bol.com een van de allergrootste online webshops van Nederland. Er winkelen tegenwoordig miljoenen Nederlanders en Belgen bij Bol. De klant kan kiezen uit artikelen binnen meer dan 20 productcategorieën. Wat je ook zoekt, Bol heeft het voor je. De uitstekende bezorgservice zorgt ervoor dat je het de volgende dag in huis hebt. Daarnaast helpt Bol ook ondernemers via de website online producten te verkopen. Verder vind je hier ook vele tweedehands artikelen die klanten zelf verkopen en werkt Bol dus ook mee aan een duurzamere toekomst.

Dag en nacht open, ook de klantenservice

Service en klantgerichtheid staat op nummer 1 voor Bol. Zo kun je altijd zelf kiezen hoe je betaalt en bepaal je zelf wanneer het pakket kan worden bezorgd. Bij Bol winkel je zonder zorgen. Scherpe prijzen en altijd mooie aanbiedingen waar je uit kunt kiezen. Bol.com is dag en nacht open. Vandaar dat de klantenservice ook 24/7 open is. Zo kun je altijd vragen stellen over de producten die je wilt bestellen.

Contact met Bol

De klant is prioriteit nummer één bij Bol.com. Bol vindt het erg belangrijk dat de klant altijd en overal terecht kan bij de klantenservice. Vandaar dat het klantenservice team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor al jouw vragen, opmerkingen en klachten. Bel naar 030-3104999 om met een medewerker te praten. Verder kun je ook terecht op de sociale mediakanalen van Bol. Dit kan iedere dag op Twitter of Facebook tussen 08:00 en 23:00. Daarnaast kun je online ook terecht met vragen in de online chat. Als laatste kun je een contactformulier invullen dat je op Bol.com kunt vinden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Bol.com, Papendorpseweg 96, 3528 BJ Utrecht
E-mail: onbekend
Website: https://www.bol.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/bolpuntcom/
Instagram: https://www.instagram.com/bol_com/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/bol_com

Plaats een reactie