De Online Drogist

De Online Drogist mag zichzelf de grootste en voordeligste drogist van heel Nederland noemen. De drogisterij heeft tienduizenden producten voor u in de online schappen staan. Wat u ook nodig heeft, hier zult u uw benodigde product zonder twijfel vinden. Of u nu op zoek bent naar geneesmiddelen, make-up, voedingssupplementen, parfum, babyverzorging of artikelen op het gebied van seksualiteit. De Online Drogist heeft naast zijn reguliere aanbod een breed aantal producten die u helpen bij het afvallen en detoxen. Bestelt u op werkdagen vóór 21.30, dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag. Bestelt u vóór 11.00, dan ontvangt u deze nog dezelfde avond.

35.000 producten, scherp geprijsd en razendsnel bij u bezorgd

De Online Drogist werd in 2007 opgericht als webdrogisterij die zich voornamelijk op de zelfzorggeneesmiddelen richtte. Inmiddels heeft de webshop een breed assortiment van meer dan 35.000 producten. Vrijwel dagelijks worden hier nieuwe producten aan toegevoegd. Deskundigheid en klantenservice heeft De Online Drogist hoog in het vaandel. Daarnaast heeft De Online Drogist zich als doel gesteld om de door u gewenste producten zo snel en scherp mogelijk geprijsd aan u te leveren. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Contact met De Online Drogist

De Online Drogist vindt het belangrijk dat u vriendelijk en personeel te woord kunt worden gestaan wanneer u met zijn medewerkers communiceert. Daarom zijn er enkel professionals bij de klantenservice van deze online drogist werkzaam. Zij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 21.30, op zaterdag tussen 12.30 en 17.30 en op zondag tussen 12.30 en 20.30 bereikbaar op het telefoonnummer 020 7173893. Ook kunt u een Whatsapp bericht sturen naar 06 13503237, online een persoonlijke chat starten, e-mailen of het adviesformulier invullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: De Online Drogist, Radarweg 503, 1043 NZ Amsterdam
E-mail: klantenservice@dod.nl
Website: https://www.deonlinedrogist.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/deonlinedrogist/
Instagram: https://www.instagram.com/deonlinedrogist.nl/

2 gedachten over “De Online Drogist”

  1. Altijd heel tevreden geweest maar vind het nu zeer spijtig dat ik geen CBD 20 MG kan bestellen!!!!
    Wat is eigenlijk de reden?
    Groetjes van Roger Tahon

  2. Geweldige webshop! Handig en nog goedkoper dan de kruidvat :D:D

Plaats een reactie