Crocs

Crocs Inc. werd in 2002 opgericht door drie Amerikaanse vrienden die tijdens een dagje vissen op het idee kwamen om schoenen speciaal voor deze bezigheid te lanceren. Alhoewel de comfortabele schoenen in eerste instantie als boot- en buitenschoenen werden gepresenteerd, werden er dankzij hun veelzijdigheid miljoenen exemplaren verkocht. De lichtgewicht schoenen zijn vervaardigd van Croslite, een uniek PCCR materiaal dat niet slipt en een antibacteriële werking heeft. Omdat Crocs geen profiel nodig hebben, blijft er ook nog eens geen vuil in hangen. Crocs zijn luchtige, waterbestendige, casual schoenen die in de meest uiteenlopende omstandigheden lang meegaan.

Crocs door de jaren heen

Het ontwerp van deze Amerikaanse schoenen is vanaf het begin af aan omstreden geweest: sommigen zweren erbij terwijl anderen hun uiterlijk verafschuwen. Vandaag de dag probeert Crocs zijn degelijke imago van zich af te schudden door innovatievere ontwerpen aan te bieden. Het merk voert tegenwoordig een breed assortiment clogs, sandalen en teenslippers voor zowel dames als heren en kinderen. Innovatieve ontwikkelingen zoals een ingebouwd massagevoetbed maken het dragen van Crocs comfortabeler dan ooit tevoren. Elegantere modellen in verschillende kleuren maken het makkelijker om Crocs ook bij minder casual outfits te dragen.

Contact met Crocs.nl

Heeft u een vraag, klacht of opmerking betreffende een artikel of het bedrijf in het algemeen? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00, op woensdag tussen 10.00 en 17.00 en op vrijdag tussen 09.00 en 16.00 middels het telefoonnummer 023 7411701 bereikbaar. De klantenservice wordt uitsluitend in het Engels aangeboden. Tevens kunt u op werkdagen 24 uur per dag een live chat starten via de contactpagina op de website. Een derde optie is het versturen van een e-mail middels het online contactformulier.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Crocs Europe BV, Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp
E-mail: onbekend
Website: www.crocs.nl
Facebook: https://www.facebook.com/CrocsNederland
Instagram: https://www.instagram.com/crocseurope/

Plaats een reactie