Protest

Protest is een kleidingwinkel met hippe kleding voor dames, heren en kids. Je kunt er terecht voor een complete outfit, van thermokleding voor de wintersport tot truien en shirts en van bikini’s tot accessoires en jassen. Een handige webwinkel als je voor het hele gezin wilt shoppen en graag alles bij dezelfde aanbieder bestelt en afrekent. Protest is een ‘sportswear georiënteerd fashionbedrijf uit Nederland’ zoals ze het zelf op hun website omschrijven.

Opgericht door sporters

Het bedrijf Protest is opgericht door sporters. Een groep enthousiaste mensen die graag mode wilden ontwerpen voor snowboarders en surfers. Het waren zelf ook enthousiaste beoefenaars van deze sporten en dat lieten ze dan ook duidelijk meewegen bij het ontwerpen van de kleding. Het gaat daarbij zowel om snowboarders als om surfers. Plezier hebben tijdens het sporten staat bij Protest voorop. De kleding valt qua prijs in het middensegment. Niet het goedkoopst maar ook zeker niet duur. Betaalbare mode voor iedereen die er vlot en sportief bij wil lopen, of dat nu op het strand is, op de piste of gewoon op het werk of thuis.

Makkelijk online kleding shoppen

Vanwege het royale aanbod bij Protest is het heel gemakkelijk om snel een nieuwe outfit bij elkaar te shoppen. Of je nu een nieuwe bikini zoekt of een nieuwe broek en trui, je kunt gemakkelijk leuke combinaties maken en direct online bestellen. Op de website vind je ook blogs met tips voor het kiezen van de juiste snowboard kleding als je daar nog nier zo ervaren in bent.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Dekker Olifanta B.V., Veerpolder 7, 2361 KX Warmond
Telefoonnummer klantenservice: 071-3050210, bereikbaar ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
E-mail: Niet beschikbaar, er is wel een contactformulier dat je kunt invullen
Facebook: https://www.facebook.com/protestsportswear
Twitter: https://twitter.com/ProtestSports/
Website: www.protest.eu/nl/

5 gedachten over “Protest”

  1. Ontzettend goed merk met kwalitatieve producten! Koop al jaren bij Protest en dat bevalt altijd erg goed.

  2. Fantastische bikini’s en ze zaten mij vorig jaar perfect. Dit jaar zeker weer 2 bij jullie bestellen.

  3. Goed merk en goede kwaliteit. Koop graag mijn zomerkleding bij Protest.

  4. Koop hier vaak mijn wintersport spulletjes. Handig en snel geleverd.

  5. Goed merk, draag het al van kinds af aan en de kwaliteit stelt mij nooit teleur. Ben ook graag buiten en dan is Protest een goed merk. Warme kleding!

Plaats een reactie