Ryanair

Ryanair is een van oorsprong Ierse luchtvaartmaatschappij die zich vooral richt op het uitvoeren van budgetvluchten naar vakantiebestemmingen en populaire Europese hoofdsteden. Als je met Ryanair vliegt dan ga je niet zo zeer voor kwaliteit en comfort maar kies je vooral voor een zeer scherpe prijs. Je kunt met Ryanair al voor een paar tientjes naar vele bestemmingen in Europa vliegen. Voorwaarde is wel dat je alleen handbagage bij je hebt en dat je soms wat onhandige vertrektijden accepteert, bijvoorbeeld vroeg in de ochtend of laat op de avond.

Vliegen met Ryanair kan vanaf verschillende luchthavens

Ryanair vliegt in Nederland vanaf Schiphol, Eindhoven Airport en Maastricht Airport, maar je kunt met deze maatschappij ook  vanuit België vliegen. Afhankelijk van je woonplaats kan dit handiger zijn qua aanreistijd. Ook is het aan te raden om te controleren vanaf welke luchthaven in de buurt jouw vlucht het goedkoopst is of je de voor jou meest gunstige vertrektijd hebt. Je kunt online de beschikbare vluchten checken en meteen een ticket boeken. Ook het boeken van een hotel of het huren van een auto kun je via de website van Ryanair doen.

Contact opnemen met Ryanair

De klantenservice van Ryanair is bereikbaar vanuit Nederland via telefoonnummer 020 – 2 622 907. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je alleen in het Engels te woord wordt gestaan. Ook is het voor sommige zaken, zoals het omboeken van een ticket, niet handig om te bellen. Als je dit namelijk online regelt ben je voordeliger uit dan wanneer je hiervoor de klantenservice belt.  Ook vind je het antwoord op veelgestelde vragen vaak al op de website, dit bespaart je lang in de wacht hangen aan de telefoon.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Ryanair Corporate Head Office, Dublin Airport, Co. Dublin, Ireland
E-mail: niet bekend
Website: https://www.ryanair.com/nl/nl
Facebook: https://www.facebook.com/ryanair
Instagram: https://www.instagram.com/ryanair/?hl=en

Plaats een reactie