Action

Action biedt al jarenlang een ruim assortiment aan diverse producten voor de laagste prijs. Alles wat je maar nodig hebt, kun je hier vinden. De Action heeft al 1500 vestigingen verspreid over 7 landen in Europa. Zo is er altijd en filiaal bij jou in de buurt. Wees gewaarschuwd voor het ´Action-effect´. Je komt voor een paar sokken, maar je verlaat de winkel met een tas vol handige en leuke producten voor een klein prijsje.

Een van Europa´s meest geliefde budget warenhuizen

De Action begon in 1993 als een klein winkeltje en verspreidde zich snel over heel Nederland. Inmiddels is Action een van Europa´s meest populaire budget warenhuizen. Je kunt hier terecht voor alledaagse betaalbare producten. Van kleding tot voedsel. Van handige huis apparatuur tot leuke cadeautjes. Action heeft het voor je. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Dit assortiment is ook nog eens wisselend, zodat je iedere keer weer nieuwe leuke producten tegenkomt. En natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Scoor de leukste koopjes die nog voordeliger zijn tijdens de weekactie.

Contact met Action

Action streeft iedere dag naar een optimale klanttevredenheid. De klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 klaar om je te helpen. Op zaterdag is de klantenservice beschikbaar van 09.00 tot 17.00. Bel naar 0228-256656 om een van de medewerkers aan de lijn te krijgen. Ook kun je op de website contact opnemen door een formulier in te vullen. Verder is er een pagina met veelgestelde vragen, waar jouw vraag misschien al tussen staat. Zo ben je extra snel geholpen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Action Service & Distributie B.V. Perenmarkt 15, 1681 PG Zwaagdijk-Oost
E-mail: onbekend
Website: https://www.action.com/nl-nl/
Facebook: https://www.facebook.com/action.nederland/
Instagram: https://www.instagram.com/actionnederland/
Twitter: https://twitter.com/actionnederland

Plaats een reactie