Ryanair

De van oorsprong Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair richt zich op Europese lowcostvluchten. Behalve naar Europese bestemmingen vliegt Ryanair ook van en naar Marokko en Israël. De maatschappij voert in totaal vluchten uit van en naar 37 verschillende landen. In Nederland is de luchthaven van Eindhoven de grootste basis voor Ryanair. Ook worden er vluchten vanuit Amsterdam en Maastricht uitgevoerd. Dublin geldt als de thuisluchthaven van Ryanair.

Concept van laag basistarief

De vliegmaatschappij werkt volgens het concept van een laag basistarief. U betaalt extra voor bijvoorbeeld het meenemen van een koffer in het bagageruim of priority boarding. Ryanair staat overigens niet alleen bekend om zijn scherpe prijzen, maar ook om zijn punctualiteit. Het percentage vluchten van Ryanair dat op tijd aankomt op bestemming ligt hoger dan bij de meeste andere grote vliegmaatschappijen.

Contact met Ryanair

Ryanair streeft ernaar om zijn diensten naar volledige tevredenheid van de klant uit te voeren. Mocht u toch een vraag, klacht of opmerking hebben, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0900 0400860. Dit is het algemene contactnummer van de klantenservice van Ryanair in Nederland. De klantenservice is elke dag van 09.00 tot 18.00 bereikbaar en kost 45 cent per minuut.

Overige contactmogelijkheden

Heeft u buiten de bovengenoemde tijden een vraag, dan kunt op enkele andere manieren contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Ryanair streeft ernaar om 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar te zijn voor zijn klanten. Zo kunt u uw vraag ook stellen via de chat op de website. Deze live chatfunctie is in Nederland op werkdagen beschikbaar van 07.00-22.00, op zaterdag van 09.00-19.00 en op zondag van 10.00-19.00. Tot slot is het ook mogelijk om uw vraag via Twitter te stellen.

Adres: Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven (adres van vliegveld Eindhoven, waar de basis van Ryanair is gevestigd)
Website: https://www.ryanair.com/nl/nl/
Twitter: https://twitter.com/ryanair

16 gedachten over “Ryanair”

  1. Graag bericht
    Zij er ook vluchten van Rotterdam /Eindhoven naar Innsbruck 27-28-29-of 30 dec enkele reis voor 2pers en wat zijn de prijzen !!!
    Bij voorbaat dank
    Vr groet
    J Bouman Goes

Plaats een reactie