DUO

De Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO, is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Deze organisatie heette vroeger de IB Groep en regelt vrijwel alles op het gebied van hoger onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan studiefinanciering of aanvullende leningen, inburgeren, het verstrekken van de OV-kaart, enzovoorts. De klantenservice DUO is dan het eerste aanspreekpunt.

Veel mensen hebben vragen over bijvoorbeeld hun studiefinanciering of OV-kaart en komen daarom graag in contact met de klantenservice van DUO. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. De klantenservice bereikt u het snelst en het makkelijkst via Klantenservice.Support. Wij geven u dan het nummer van de klantenservice of verbinden u gewoon door.

Mijn DUO: inloggen

Als u snel zaken wilt regelen, dan kunt u gemakkelijk inloggen bij Mijn DUO. Hiervoor heeft u een wachtwoord en gebruikersnaam nodig, in de vorm van uw DigiD. Met uw DigiD kunt u niet alleen inloggen bij Mijn DUO, maar bijvoorbeeld ook bij de Belastingdienst. Werken uw gegevens niet? Dan is er misschien een storing.

In dat geval wilt u mogelijk direct contact opnemen met DUO, zodat u eventueel melding kunt doen van de storing en uw vragen telefonisch kunt stellen. Ook daarvoor bent u natuurlijk bij Klantenservice.Support aan het juiste adres. Wij verbinden u snel door met de afdeling die u nodig heeft, zodat u snel verder kunt met het regelen van uw zaken.

Informatie over studiefinanciering MBO

Het kan ook zijn dat u graag contact wilt met DUO over de studiefinanciering voor het MBO. Die heeft de afgelopen jaren namelijk best wat veranderingen doorgemaakt. Tegenwoordig bestaat de studiefinanciering voor MBO uit vier onderdelen, namelijk de basisbeurs, een aanvullende beurs, een reisproduct en een lening. Het reisproduct en de basisbeurs zijn er voor iedereen.

Wilt u aanvullende studiefinanciering in de vorm van een lening of aanvullende beurs, dan moet dit apart worden aangevraagd. Het is hiervoor uiteraard wel belangrijk dat u voldoet aan de voorwaarden die hiervoor gelden. Informatie daarover kan uiteraard ook telefonisch worden aangevraagd. Vaak is dat makkelijker en krijgt u veel sneller de juiste informatie.

DUO: contact over inburgering

De Dienst Uitvoering Onderwijs houdt zich, als onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, ook bezig met inburgering. Als u contact wilt over inburgering in Nederland, dan kunt u gemakkelijk terecht bij Klantenservice.Support. Wij beschikken namelijk over de meest actuele contactinformatie van deze organisatie en kunnen u daar snel en efficiënt mee helpen.

Weet u niet precies of u met uw vraag over inburgering wel bij DUO terecht kunt? In principe regelt DUO alles dat te maken heeft met inburgering, van de samenvattingen van examens in verschillende talen tot naturalisatie, het examenreglement en zelfs kinderopvang. Mocht u klachten hebben over DUO, dan kunt u daar uiteraard ook contact voor opnemen.

Leg snel contact met klantenservice

Heeft u een prangende vraag die u graag voor wilt leggen aan de klantenservice van de Dienst Uitvoering Onderwijs? Wacht dan niet langer, maar neem meteen contact op met Klantenservice.Support. Ons team zit voor u klaar om u de juiste contactgegevens te verstrekken, of om u direct door te verbinden met de klantenservice. Op die manier hoeft u zelfs geen nummers meer op te schrijven!

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 8 uur ’s morgens en 10 uur ’s avonds. Op zaterdag zijn wij van 9:00 tot 20:00 geopend en op zondag van 10:00 tot 19:00. Bellen met Klantenservice.Support kost slechts 90 cent per minuut. Dit tarief geldt ook als u door ons wordt doorverbonden met de klantenservice van DUO.

20 gedachten over “DUO”

Plaats een reactie