ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekeraar waar u terecht kunt voor het afsluiten van uw zorgverzekering. Het motto van ZorgDirect is “Blijf in beweging”. Hiermee doelt het bedrijf enerzijds op het voortdurend blijven verbeteren van de eigen dienstverlening en producten en anderzijds op het in beweging houden van hun klanten. Dit laatste doet ZorgDirect bijvoorbeeld door het bijhouden van een blog waarin tips en adviezen worden gegeven op het gebied van gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Maar ook aan bewegen op het werk wordt aandacht besteed. Via een online tool, genaamd Grip, helpt ZorgDirect u met het verhogen van uw energieniveau en het verminderen van stress.

Een verzekering op maat

Bij ZorgDirect kunt u, naast de basisverzekering, kiezen uit diverse aanvullende pakketten. Zo kunt u een verzekering samenstellen die bij u past. Daarnaast kunt u ook bij ZorgDirect terecht voor het afsluiten van een tandartsverzekering. Binnen de basisverzekering biedt ZorgDirect volledige keuzevrijheid. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen naar welke zorgverlener u toe wilt voor uw behandeling. Wanneer u zorg gerelateerde vragen heeft kunt u bellen met de ZorgGids. De ZorgGids kan uw vragen beantwoorden en kan u adviseren over zorgverleners, specialisten en ziekenhuizen.

Contactmogelijkheden

Zowel de klantenservice als de ZorgGids kunt u bellen op telefoonnummer 088 687 7474. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 19:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur. Vragen kunnen ook gesteld worden via WhatsApp, Facebook of Twitter, waarbij u snel antwoord kunt verwachten. U kunt daarnaast ook contact opnemen via het contactformulier op de website. Wanneer u in het buitenland zorg nodig heeft kunt u de alarmcentrale bellen op telefoonnummer +31 (0570) 687 443.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer
Facebook: https://www.facebook.com/ZorgDirect/
Twitter: https://twitter.com/zorgdirect
WhatsApp: 06 827 970 20 tussen 8:00 en 17:00 uur
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zorgdirect/
Website: https://www.zorgdirect.nl/

6 gedachten over “ZorgDirect”

 1. Niet de goedkoopste, maar ik heb ook nog nooit gedonder gehad. Altijd alles vergoed en kan altijd naar de zorgverleners waar ik heen wil,.

 2. Ik heb mijn zorgverzekering hier lopen, gaat eigenlijk allemaal erg makkelijk. Ze doen veel online en dat vind ik prettig. Geen klachten over zorgdirect!

 3. Geachte heer/mevrouw,

  Ik wil graag jullie app downloaden, maar kan deze niet vinden in de Play store. Hoe moet ik dit doen?

  Groet, Lian

 4. Sinds dit jaar klant en ik vind de klantenservice erg vriendelijk. Een mevrouw heeft mij het een een en ander duidelijk gemaakt en heb op deze manier een stuk lagere kosten.

 5. Sinds 2018 ziti k bij zorgdirect en alles bevalt. Geen klachten maar ook geen bijzondere dingen. Ik vind het makkelijk dat alles online gaat dat scheelt in de kosten en gedoe.

 6. Uitstekende verzekeraar, sloot het beste aan bij mijn specifieke wensen. Alle zaken zijn eenvoudig online af te handelen en dat bevalt mij prima.

 7. Goede service, werkt allemaal eenvoudig online en er werd niet moeilijk gedaan over declaraties.

Plaats een reactie