Zooplus

Zooplus is een online dierenwinkel waar u meer dan 8.000 verschillende producten kunt bestellen voor uw huisdier. Het bedrijf, dat in 1999 werd opgericht, is inmiddels actief in meer dan dertig landen met ruim zes miljoen klanten. Daarmee is Zooplus marktleider te noemen op het gebied van online producten voor huisdieren. In 2018 won het bedrijf de Shopping Awards Publieksprijs XL. In het assortiment van Zooplus vindt u een breed scala aan dierenvoer, verzorgingsproducten en accessoires van zowel populaire, bekende merken als minder bekende merken. Zooplus beoogt daarbij altijd kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen. Door de samenwerking met diverse verzendbedrijven door heel Europa kan Zooplus uw bestelling bovendien snel thuis afleveren.

Het Zooplus magazine

Zooplus heeft ruim 19 jaar ervaring op het gebied van dierenvoeding- en verzorging. Om deze ervaring met hun klanten te delen, brengt het bedrijf het Zooplus Magazine uit. Hierin vindt u allerlei artikelen en informatie die interessant is wanneer u huisdieren heeft. Klanten van Zooplus kunnen daarnaast profiteren van een bonusprogramma, waarin bij iedere aankoop automatisch punten worden gespaard, die ingewisseld kunnen worden voor een cadeau. Bij sommige artikelen of aanbiedingen kunnen extra punten worden verdiend. Alle aanbiedingen en kortingsacties staan overzichtelijk op één pagina vermeld.

Contactmogelijkheden

Wanneer u vragen of klachten heeft over een bestelling, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 20 262 21 61. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 14:00 uur. U dient daarbij het klant- of ordernummer bij de hand te houden, zodat u snel geholpen kunt worden. U kunt ook een reactie achterlaten via het contactformulier op de website.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres hoofdkantoor: Sonnenstraße 15, 80331 München, Duitsland
Facebook: https://www.facebook.com/zooplusnl
Twitter: https://twitter.com/zooplusNL
Instagram: https://www.instagram.com/zooplus.nl/
YouTube: https://www.youtube.com/user/zooplusNL
Website: http://www.zooplus.nl/

9 gedachten over “Zooplus”

 1. Mnr 275871562
  Mijn ervaring met zooplus is heel goed ik ben al heel wat jaartjes klant.
  Alleen bij een bestelling wil ik kattenmandjes bestellen daar heb ik een fout gemaakt ik heb 4 waszakken voor katten mandjes besteld en die wil ik graag retourneren, Hiervoor het ik een code van u nodig wilt u die opsturen en de rekening
  en rekening nr. 275871562 veranderen de 16,99 van deze rekening heb ik al betaald. Hoop dat we het o in orde kunnen maken. vr. gr. M Muller Kimwierde 96, Almere
  Riaverrier65@gmail.com
  tel. 0618025648

 2. Beste Zooplus ,

  Ik heb nog geen rekening gekregen.
  Ik had een zak kattengrit , blikjes kattenvoer en zakjes kattenvoer.
  Zie graag de rekening tegemoet,

  Vriendelijke groeten Sonja de Jongh

 3. Fijne winkel en een gigantisch groot aanbod. Je moet wel even de grens over maar dan heb je ook veel keus.

 4. Koop hier vrijwel alles voor mijn 2 hondjes. Maak er echt een uitje van, want ze hebben een erg grote winkel met heel veel leuke speeltjes voor hondjes.

 5. Koopp hier al een hele lange tijd mijn dierenvoeding. Kwaliteit en een eerlijke prijs. Je moet er wel even voor naar Duitsland rijden. Maar ik woon gelukkig dichtbij.

 6. Net over de grens een geweldige winkel, koop hier vaak een voorraad voor al mijn diertjes. Stuk goedkoper dan in Nederland en veel meer keus. Aanrader

 7. Geweldige zaak, ze hebben echt ALLES! Wij kopen alle artikelen bij zooplus, goede prijs en een ruim aanbod

 8. Hele grote dierenwinkel met heel veel producten, heb mijn ogen uitgekeken en veel gekocht voor mijn lieve schatjes!

Plaats een reactie