Ziggo

Ziggo levert in totaal bijna 10 miljoen diensten aan haar klanten verspreid over heel Nederland.  Het bedrijf staat voor plezier en vooruitgang met elke verbinding. Ziggo legt al jaren waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en voor mensen. Ze zijn de aanjager van de Nederlandse digitalisering. Ziggo is aan het bouwen aan het netwerk van de toekomst. Een netwerk zodat iedere Nederlander eindeloos verbindingen met elkaar kan aangaan, voor een betere verbonden wereld en toekomst. Ziggo gebruikt de kracht van de technologie om de samenleving sterker te maken.

Een verbonden wereld met Ziggo

De wereld raakt steeds meer verbonden en dat ziet Ziggo als een mooi streven waar het bedrijf graag aan bij wil dragen. Connectiviteit en communicatie zijn tenslotte de pijlers van de Nederlandse economie en maatschappij. Maar de verbondenheid gaat veel verder dan connecties tussen netwerken of technologie. Het gaat om de levens van mensen. Het gevoel van verbondenheid tussen mensen. Met elkaar, maar ook met dingen die belangrijk zijn. Alleen zo kunnen mensen, bedrijven en de samenleving verder komen. Daarom klinkt de slogan van Ziggo dan ook: ‘Plezier en vooruitgang met elke verbinding.’

Contact met Ziggo

De klant is de hoogste prioriteit van Ziggo. Het is belangrijk dat jij iedere dag met vragen, klachten of opmerkingen terecht kan. Het team van klantenservice medewerkers van Ziggo staat maar liefst 7 dagen per week voor jou klaar. Bel naar 0900-1884 met vragen of opmerkingen. Dit kan iedere dag van de week tussen 08:00 en 22:00. Verder kun je ook contact opnemen met Ziggo via Facebook Messenger of via Twitter. Hiervoor gelden dezelfde openingstijden. Heeft jouw vraag geen spoed? Vul dan het contactformulier in op de website en een medewerker belt je zo spoedig mogelijk terug.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Vodafone Ziggo, Hoog Catharijne, Utrecht
E-mail: onbekend
Website: https://www.ziggo.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/ZiggoCompany/
Instagram: https://www.instagram.com/ziggozakelijk/
Twitter: https://twitter.com/ziggowebcare

1 gedachte over “Ziggo”

  1. Super internet en televisie. De Ziggo GO app is ook geweldig. Ik ben echt heel er blij met mijn nieuwe abonnement.

    Richard

Plaats een reactie