Ziengs

Ziengs is een schoenenwinkel met 77 vestigingen door het hele land. Ruim zeventig jaar geleden, in 1946, werd het familiebedrijf opgericht door Berend Ziengs. Bij Ziengs vindt u een brede collectie merkschoenen voor zowel dames en heren als voor kinderen vanaf ongeveer één jaar. In de winkels wordt u geholpen door deskundige medewerkers die u persoonlijk advies kunnen geven over schoenen en over het onderhoud van uw schoenen. De kennis van, en ervaring met, schoenen en voeten is inmiddels ook terug te vinden in de webwinkel van Ziengs. Zo kunt u op elk gewenst moment een paar kwaliteitsschoenen kopen.

Merkschoenen bij Ziengs

Bij Ziengs vindt u schoenen voor elke gelegenheid. De collectie is breed en omvat zowel geklede en nette schoenen, als meer sportieve modellen. Binnen de dames- en herencollectie is er veel te kiezen, bijvoorbeeld uit bekende merken als Ecco, Gabor, Esprit, Van Bommel, Timberland, Van Lier en Tamaris. Een goede pasvorm en hoge kwaliteit staan bij Ziengs hoog in het vaandel. Ook in de collectie kinderschoenen vindt u daarom merkschoenen van Giga, Shoesme of Muyters. Het hele gezin kan bij Ziengs dus terecht voor kwalitatief hoogwaardige merkschoenen.

Contactmogelijkheden

Wanneer u klachten heeft over schoenen die u in de Ziengs webshop heeft gekocht, dan wordt geadviseerd om naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan, zodat de klacht zo snel mogelijk kan worden opgelost. Neem daarbij in ieder geval de bon mee of de uitgeprinte factuur. Voor vragen of klachten over producten die in de webshop zijn gekocht, kunt u daarnaast ook terecht bij de klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 7:30 en 18:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0592 201 238. U kunt de klantenservice ook per e-mail bereiken; daarnaast is Ziengs te vinden via diverse sociale media kanalen.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Transportweg 14, 9405 PR Assen
E-mail: klantenservice@ziengs.nl
Facebook: https://www.facebook.com/ziengsschoenenNL
Twitter: https://twitter.com/ziengsschoenen
Instagram: https://www.instagram.com/ziengsschoenen/
YouTube: https://www.youtube.com/user/ziengsschoenenNL
Website: http://www.ziengs.nl/

9 gedachten over “Ziengs”

  1. Ik was vorige week bij Ziengs, ik moet zeggen dat de collectie mij tegenviel. Kom hier al jaren en dit was voor het eerst dat ik niet kon slagen. Hoop dat er binnenkort weer een mooie nieuwe collectie jkomt.

  2. Leuke schoenen online besteld, werden de volgende dag netjes geleverd en heb absoluut geen problemen met Ziegns. Hele leuke zaak.

  3. Professionele zaak, de verkopers weten waar ze over praten en ik vind dat ze altijd een erg mooie collectie hebben. Zeker niet de goedkoopste schoenenzaak, maar wel goed!

  4. Groningse zaak, altijd goed 😉 Slaag hier altijd voor nieuwe schoenen en mijn vrouw en kinderen ook. Geen gedoe en kwaliteitsspul. Goede zaak.

  5. Leuke zaak in Groningen! Deze mensen verdienen een pluim!! Hele goede service en de schoenen zijn ook van goede kwaliteit./

  6. Fijne zaak, valt weinigop aan te merken.

  7. Afgelopen vrijdag nieuwe schoenen bij Ziengs gekocht, leuke zaak en vriendelijk personeel, er wordt niet moeilijk gedaan wanneer je verschillende schoenen wilt passen. Er wordt echt tijd voor je genomen…

  8. Koop al jaren mijn schoenen bij Ziengs, fijne klantenservice, geen gedonder en je wordt direct geholpen.

Plaats een reactie