Youfone

Youfone is ooit gestart als aanbieder van mobiele telefonie. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van het netwerk van KPN. Inmiddels is Youfone gegroeid en bieden zij ook abonnementen voor internet, tv en vaste telefonie aan. Je kunt deze diensten uiteraard ook apart aanvragen. Hiermee biedt Youfone een compleet pakket van mobiele diensten en kun je dus alles bij dezelfde provider onderbrengen. Als je alle diensten bij Youfone afneemt profiteer je uiteraard van pakketkorting. Daarnaast heeft het bedrijf regelmatig speciale aanbiedingen, zowel voor nieuwe klanten als voor bestaande klanten die hun abonnement willen verlengen.

Stel je eigen pakket samen bij Youfone

Het grote voordeel is dat je bij Youfone je eigen pakket kunt samenstellen. Je kunt zelf bepalen wat voor internetabonnement je neemt en dat geldt ook voor je TV abonnement. Je kunt naast het basispakket extra zenderpakketten bestellen, bijvoorbeeld met sportzenders of zenders uit een bepaald land. Je abonnement voor je smartphone kun je ook zelf samenstellen met belminuten en GB’s aan internetverbruik. Onbeperkt bellen en onbeperkt internetten kan uiteraard ook.

Contact opnemen met Youfone

Als je een vraag hebt of er gaat iets niet goed met je abonnement dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Youfone. Het telefoonnummer is 088-222 9222. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur. Je kunt ook contact opnemen via de live chat. Deze is eveneens bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en daarnaast op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Youfone klantenservice, Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam
E-mail: Niet beschikbaar, er is wel een e-mailformulier beschikbaar op de website
Website: www.youfone.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Youfone
Instagram: https://www.instagram.com/youfone.nl/?hl=nl

2 gedachten over “Youfone”

  1. ik vind uw verbinding super slecht, iedere keer als ik tv kijk of met mijn pc op internet zit valt de internet verbinding regelmatig weg, en de snelheid is ver beneden peil

  2. Youfone is een betrouwbare provider, kende het eerst niet, ben inmiddels een jaar klant. Geen klachten, geen onverwachte hoge rekeningen. Heel fijn!

Plaats een reactie