Univé

Univé klantenservice

Univé is een verzekeringsmaatschappij die zich op een aantal punten onderscheidt ten opzichte van andere verzekeraars. Ten eerste heeft deze verzekeraar geen winstoogmerk, in tegenstelling tot veel andere verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast kun je niet alleen online je verzekeringen afsluiten en beheren, je kunt ook terecht in een aantal Univé winkels, een fijne optie voor mensen die niet digitaal vaardig zijn. Bij Univé kun je een compleet pakket aan verzekeringen afsluiten zoals een zorgverzekering, een inboedelverzekering en verzekeringen voor verschillende voertuigen, zoals auto, fiets, scooter en motor. Ook een reisverzekering en opstalverzekering zitten in het pakket.

Stel je eigen verzekeringspakket samen op de website van Univé

Op de website van Univé kun je heel gemakkelijk zelf je verzekeringen afsluiten. Je kunt een verzekering aan je bestaande pakket toevoegen, bijvoorbeeld een opstalverzekering als je een huis koopt of een scooterverzekering als je kind 16 wordt en voor zijn verjaardag een scooter krijgt. Ook wijzigingen kun je online doorgeven, zoals een pakketaanpassing of een verhuizing. Daarnaast vind je op de website duidelijke informatie hoe je te werk moet gaan als je een claim op één van je verzekeringen bij Univé wilt indienen.

Contact met Univé

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Univé. De klantenservice van Univé is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0592 349 340. Op werkdagen kun je bellen tussen 8.30 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Je kunt ook gebruik maken van de live chat via de website of via WhatsApp een bericht sturen. Het nummer voor WhatsApp is 06 – 12 77 85 04. De klantenservice van Univé is via deze app bereikbaar (tijdens de openingstijden van de Univé klantenservice). Als je een e-mail wilt sturen kun je gebruik maken van het online formulier op de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Coöperatieve Univé U.A., Jan Bommerstraat 4, 9402 NR Assen
E-mail: niet beschikbaar, er is wel een e-mailformulier op de website
Website: www.unive.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Unive
Instagram: https://www.instagram.com/unive/

0 gedachten over “Univé”

  1. Hele fijne verzekering, ook prettig dat ze nog fysieke winkels hebben. Heb het hier samen met mijn moeder (die op leeftijd is) in orde gemaakt.

Plaats een reactie