Treatwell

Treatwell werd in 2013 opgericht in Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online boekingsplatform in Europa waar je terecht kunt voor het boeken van behandelingen op het gebied van beauty, hair en wellness. Door het samenvoegen van verschillende Europese boekingssites tot één platform is er een groot bedrijf ontstaan dat in maar liefst elf landen in Europa actief is en dat samenwerkt met een indrukwekkend aantal van meer dan 20.000 partners. Deze partners zijn bijvoorbeeld eigenaren van salons, zoals een kapper of een nagelstudio, die gebruik kunnen maken van het boekingssysteem van Treatwell en die via het boekingsplatform eenvoudig gevonden kunnen worden door klanten.

Snel boeken vanaf iedere plek

Klanten kunnen via Treatwell eenvoudig en snel een behandeling boeken, bijvoorbeeld bij een massagesalon of bij een spa. Treatwell biedt alleen de beste plekken aan, die persoonlijk door medewerkers van het bedrijf zijn bezocht en geselecteerd. Een behandeling boeken kan makkelijk via de site of via de Treatwell app. Dat betekent dat u op elk gewenst moment een afspraak kunt inplannen, of u nu op kantoor zit, in een lunchroom bent of gewoon thuis achter uw computer zit. Door gebruik te maken van filters kunt u makkelijk en snel een selectie maken op datum, locatie en het type behandeling dat u zoekt. De reviews die geplaatst zijn door klanten die u voorgingen kunnen u bovendien helpen om een keuze te maken uit het aanbod van salons.

Contactmogelijkheden

Treatwell is bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 020 7900190. Dit nummer kan op werkdagen worden gebeld tussen 8:30 en 20:30 uur en in het weekend tussen 9:00 en 18:00 uur. Treatwell is daarnaast te volgen via verschillende sociale media en is ook bereikbaar via e-mail.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: hoofdkantoor in Amsterdam, geen algemeen adres bekend
E-mail: info@treatwell.nl
Facebook: https://www.facebook.com/treatwellnl
Twitter: https://twitter.com/treatwellnl
Instagram: https://www.instagram.com/treatwellnl/
Website: https://www.treatwell.nl/

10 gedachten over “Treatwell”

  1. Heb helemaal niemand gesproken! Erg moeilijk om in contact te treden met jullie!

  2. Ik boek altijd via treatwel omdat je precies kan zijn wanneer ze nog plek hebben. super makkelijk.

  3. Ik maak gebruik van de app, dit maakt het echt heel erg makkelijk met het maken van een afspraak! Kan gelukkig bij verschillende kapsalons, dus altijd 1 in de buurt.

  4. Handig, overzichtelijk weergegeven van schoonheidsspecialisten en kappers. Ik heb het niet heel erg nodig, maar is wel handig om reviews te bekijken. Groetjes X Mirjam

  5. Ideaal! Ik stond altijd te Googlen, maar dit is echt een handige website. Een handig overzicht van kappers bij jou in de buurt en ook direct recensies. Heel erg handig en ik ga hier vanaf nu goed gebruik van maken.

  6. Altijd mooie kortingen, boek dan online via treatwell een nagelstijllist of een kapper en heb altijd voordeel.

  7. Via Treatwell toch maar eens opzoek gegaan naar een andere kapper. Deze heb ik gevonden en ben heel erg tevreden, kan nu ook gewoon online afspraken inplannen. DANK

  8. Heb voor mijn verjaardag een cadobon van Treatwell gekregen en heb voorh et eerst gebruik van gemaakt. Wat is dit een fantastische website en hoe heb ik al die jaren zonder gekund haha. Nee echt heel erg handig. En heb ook regelmatig e-mailtjes met kortingscodes.

  9. Ongelooflijk handige website, woon in Amsterdam en heb nu een ideaal overzicht van schoonheidsspecialisten! Supeeerrrr

  10. Geweldig! Super handige website, ik heb een kapper in de buurt kunnen ontdekken met erg goede recensies. Ga hier vaker gebruik van maken 😉

Plaats een reactie