Tix.nl

Tix.nl is onderdeel van de Tix Travel Group en biedt online vliegtickets aan. Het is één van de grootste aanbieders van vliegtickets in ons land. Via de website kunt u eenvoudig verschillende vliegmaatschappijen en prijzen met elkaar vergelijken, zodat u snel de goedkoopste vlucht kan vinden naar de gewenste bestemming. Daarbij kunt u diverse voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld hoeveel beenruimte u graag wilt of een voorkeur voor een bepaalde plek in het vliegtuig. Ook biedt Tix.nl de mogelijkheid om de grotere luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken op het gebied van kwaliteit, uitstoot en het al dan niet halen van de geplande vertrektijden van vluchten.

Snel en compleet

Op Tix.nl kunt u dus door gebruik te maken van diverse filters makkelijk het vliegticket vinden dat u zoekt. Zo boekt u snel de goedkoopste vlucht voor uw vakantie, zakenreis of stedentrip. Bovendien gaat Tix.nl verder dan alleen het aanbieden van vliegtickets. U kunt ook meteen een huurauto regelen of een hotel boeken voor uw verblijf. Via de blog op de website kunt u bovendien inspiratie opdoen voor leuke uitstapjes en bezienswaardigheden, en ook tickets voor bijvoorbeeld een museum kunt u bij Tix.nl aanschaffen. Zo kunt u uw reis vooraf goed uitstippelen en plannen.

Contactmogelijkheden

De klantenservice van Tix.nl is bereikbaar op telefoonnummer +31 20 820 3189 en is 24/7 beschikbaar. Dat betekent dat u elk moment van de dag of nacht kunt bellen met vragen. Het is ook mogelijk om uw vraag via Facebook te stellen, u krijgt dan binnen een uur antwoord. Daarnaast is Tix.nl ook bereikbaar via e-mail. Klanten die een account hebben aangemaakt bij Tix.nl kunnen inloggen op MijnTix, waar u uw boekingen kunt bekijken en eventueel ook kunt wijzigen of annuleren.

Andere contactmogelijkheden

Vestigingsadres: hoofdkantoor in Breda, geen algemeen adres bekend
E-mail: info@tix.nl
Facebook: https://www.facebook.com/tix.nl, binnen 60 minuten antwoord
Instagram: https://www.instagram.com/tix_travel/
Website: https://tix.nl/

18 gedachten over “Tix.nl”

  1. Heel netjes! Ik heb keurig mijn geld terug gekregen van mijn vlucht die gecanceld was:)

  2. Al 3x tickets geboekt, vluchten worden altijd gewijzigd in een onmogelijk schema. Laatste ticket spande de kroon. 3 tickets naar San Jose, Costa Rica geboekt, werd 10 dagen voor vertrek gewijzigd in tickets heen via Dallas naar Miami. Stopover van 19 dagen daar en geen verdere vlucht naar San Jose, maar wel de terugvlucht van San Jose via Dallas naar Amsterdam. American airlines gebeld, die geven keurig aan dat er geen vlucht mogelijk is naar San Jose, maar dat Tix de vlucht zelf op deze manier gewijzigd heeft. Niet bereikbaar per telefoon, nummer werkt niet meer, Geen reactie op contactformulieren of mail. Ik ga nooit meer boeken via Tix, Wat een puinhoop maakt dit bedrijf er van!

  3. Zeer slecht , catastrofaal…tickets geboekt naar Tenerife , luchthaven charleroi dicht op datum van vertrek , reeds 4 weken gemeld en met reminder geen antwoord , beneden alle peil , zeer slecht ,…

  4. Overzichtelijke website, eenvoudig om hier vliegtickets te bestellen. Heb goede ervaringen met TIX.nl

  5. Ik zoek die deals die je altijd in de reclame hoort, maar die vind ik nooit. Weet iemand hoe je die vindt? Voor de rest is de website wel handig, maar echt de scherpe aanbiedingen heb ik nog niet gevonden.

  6. Super handige website, wij boeken onze tickets hier en ook direct een huurauto, geen idee of we dan de beste prijs hebben, maar het werkt mega handig. Op deze manier geen stress op vakantie.

  7. Ga regelmatig naar Londen en dan boek ik mijn tickets via TiX en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Misschien dat het soms goedkoper kan maar dat weet ik niet preceis

  8. Super website, boek hier al een paar jaren mijn vakantie. Ik kijk veel rond op het internet maar voor de scherpste prijs kom ik toch vaak op TIX terecht.

  9. Wij hebben onze tickets op Tix geboekt. Ik denk zo als zo vele Nederlanders opzoek naar een vliegticket tegen de laagste prijs haha. Kwam dit keer uit bij Tix en dat is allemaal prima verlopen, we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Plaats een reactie