Taurus World of Adventure

Bij Taurus World of Adventure, gelegen in Velden, beleeft u samen met het hele gezin talloze avonturen. Van lasergames tot adventure golf, er is hier genoeg te doen. Zo kunt u daarnaast ook nog cosmic bowlen en talloze games spelen in de arcadehal.

Wat te doen bij Taurus?

U kunt hier lasergames spelen in één van de twee moderne arena’s, die beiden drie etages hebben uitgerust met meer dan tien labyrinten. Hierbij draagt u een hypermodern vest en een hightech lasergame geweer met daarop een touchscreen waarop al uw statistieken direct zichtbaar zijn. Daarnaast kunt u ook cosmic bowlen, net als het normale bowlen, maar dan met flitsende lichten-effecten, blacklight en muziek. Naast de bowlingbaan is ook een bar waar tijdens het bowlen een hapje en drankje te bestellen is. Aan de jongsten is ook gedacht, hekjes zijn namelijk geen enkel probleem! Ze schieten vanzelf omhoog wanneer degene aan de beurt is. Bij Taurus is er ook nog een minigolfbaan te vinden. De Adventure Golf heeft maar liefst 18 holes met koi karpers, een bewegende dinosaurus, watervallen en glow-in-the-dark banen. Om het compleet te maken beschikt Taurus ook over een arcadehal met verschillende arcadegames en poolbiljart. Er zijn twee achtbaansimulators en talloze interactieve games om van te genieten. Mochten alle activiteiten u aanspreken, dan zijn er ook verschillende ‘Action Packs’ beschikbaar. Er zijn vele verschillende combinaties mogelijk, waardoor er voor iedereen wel een geschikt pakket te vinden is.

Eten en drinken bij Taurus

Natuurlijk krijgt u van zo’n hele dag flink honger en daar heeft Taurus natuurlijk ook bij nagedacht. In het gebouw bevindt zich een restaurant met Spaanse en Argentijnse gerechten, maar ook de optie om een heuse barbecue te houden, gewoon aan de tafel zelf! Er is dan keuze uit zelf barbecueën op tafel, grillen op een lavasteen, of juist de chefs die heerlijke gerechten klaarmaken voor u op een klassieke barbecue. Voor degenen met minder trek is er ook genoeg plek voor een kleiner hapje en drankje. Denk hierbij aan fingerfoods, snacks met friet, maar ook pizza’s en andere warme gerechten.

Contactgegevens:

Voor meer informatie bezoekt u de website van Taurus: https://www.taurusworld.nl/

Tevens is Taurus World of Adventure bereikbaar op dit telefoonnummer: 077 472 2274

De openingstijden* van Taurus zijn:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 14:00-23:00
Donderdag: 14:00-23:00
Vrijdag: 15:00-02:00
Zaterdag: 11:00-02:00
Zondag: 11:00-23:00
*Voor de verschillende activiteiten gelden soms afwijkende openingstijden. In de vakanties heeft Taurus World of Adventure afwijkende openingstijden.

5 gedachten over “Taurus World of Adventure”

  1. Hele leuke plek voor kinderen en ouders leuke dag gehad. Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.

  2. Wij een een super leuke middag gehad met het verjaardagsfeestje van onze oudste zoon, de kinderen hebben heerlijk genoten van het lasergamen en hebben daarna lekker een patatje gegeten. Top locatie

  3. Erg leuk kinderfeestje georganiseerd bij Taurus World of Adventure. De klantenservice heeft mij goed geholpen bij het organiseren.

  4. Een goede klantenservice en vriendelijk personeel.

  5. Leuke zaak en zeer vriendelijke klantenservice. Wij komen snel weer langs!

Plaats een reactie