Tafelzeilonline.com

Tafelzeilonline.com is dé website voor een origineel en op maat gemaakt tafelzeil. Met een tafelzeil beschermt u uw keuken-, salon- of tuintafel tegen vlekken of kleine beschadigingen. Zeil kent vele voordelen ten opzichte van een stoffen tafelkleed en daarom kiezen steeds meer mensen voor deze variant. Behalve dat is tafelzeilonline.com één van de snelst groeiende online winkels op het gebied van plastic tafelbekleding, ook vanwege zijn lage prijzen en ruime keuzemogelijkheden.

Eenvoudig en snel bestelproces

Dankzij deze website is het niet meer nodig om in de winkels te zoeken naar een tafelkleed dat qua afmetingen geschikt is voor uw meubel. In een aantal eenvoudige stappen kiest u op tafelzeilonlin.com de vorm, de maat en de afwerking die u wilt hebben. In maximaal twee werkdagen heeft u het tafelzeil al in huis. Bij bestedingen vanaf €15,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Scherpe prijzen

De website is onderdeel van een groter textielbedrijf dat gezamenlijk zijn stoffen inkoopt. Hierdoor is het ook voor tafelzeilonline.com mogelijk om de prijzen scherp en dus aantrekkelijk voor u als consument te houden. Op de website kunt u niet alleen terecht voor (ronde of rechthoekige) tafelzeilen, maar ook voor gecoat tafellinnen, tafelbescherming en placemats en andere accessoires. Op de website vindt u per soort een duidelijk overzicht van het huidige assortiment en alle bijbehorende prijzen.

Contactmogelijkheden

Heeft u als consument een vraag of een klacht, dan kunt u telefonisch contact op nemen met de klantenservice via het telefoonnummer 085 3038858. De klantenservice is bereikbaar van 09.00
’s ochtends tot 17.00 ’s middags.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Ambachtsweg 13, 5627 BZ Eindhoven. Dit adres geldt als contactadres, maar hier is ook de showroom gevestigd. De showroom is geopend van 09.00 ’s ochtends tot 16.00 ’s middags.
E-mail: klantenservice@tafelzeilonline.com
Website: https://www.tafelzeilonline.com
Facebook: https://www.facebook.com/TafelzeilOnline/
Instagram: https://www.instagram.com/tafelzeilonline/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/tafelzeilonline/

7 gedachten over “Tafelzeilonline.com”

 1. had zelf een fout gemaakt met meten,.Ik heb gelijk een mail gestuurd met de goede maten.
  Geen reactie gekregen .De volgende dag gebeld,maar ik moest maar een mail sturen ,dat weer gedaan.
  Weer geen reactie ,daardoor kon de fout niet hersteld worden .
  Ik ben erg teleur gesteld door tafelzeilOnline.

 2. Heel vriendelujke klantenservice!!!
  Had zelf een fout gemaakt bij de bestelling, maar men heeft toch nog kans gezien dit goed te krijgen voor het zeil was gesneden.
  Eindproduct nu gelukkig geheel naar wens door deze snelle actie. Heel blij mee!

 3. Wat een leuke mensen werken hier. Ik heb contact gehad met de klantenservice en ze willen je overal mee helpen. Heel er vriendelijk.

 4. Handige webshop, je kunt een tafelzeil op maat bestellen. Ik heb dit gedaan en het is mij prima bevallen. Vriendelijke klantenservice.

 5. Hi, ik ben moeder van 2 kinderen en was opzoek naar een goed tafelzeil, jullie website is super! Leuke tafelzeilen en alles op maat. Ben erg blij met het eindresultaat.

 6. Geachte, wij hebben een tafelzeil besteld en willen jullie graag bedanken voor de goede kwaliteit en snelle levering. Mijn man en ik durven eindelijk weer rustig met onze kinderen aan tafel te eten haha. Groetjes Sandra

 7. Wat een bijzonder handige website! Echt geweldig, heb hier een mooi tafelkleed besteld op maat en ben heel erg tevreden. Ook een vriendelijke service.

Plaats een reactie